Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Νέα απρόκλητη επίθεση δέχτηκε συνάδελφος Δ.Α.

Δε ξέρουμε πως να χαρακτηρίσουμε την σημερινή (17:00) επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος επί της πλατείας Ιπποδρομίου στην Θεσσαλονίκη.

Ο αξιόλογος συνάδελφος που βρισκόταν σε υπηρεσία, καθώς μετέβαινε σε ημερίδα της Δ.Α. Θεσ/νίκης για την οικολογία και το ποδήλατο, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα ατόμων που βρισκόταν στο σημείο. Συγκεκριμένα του επιτέθηκαν 3 <<άγνωστα>> άτομα και αφού τον γρονθοκόπησαν, ετράπησαν σε φυγή. Επιτόπου κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας, χωρίς δυστυχώς να προλάβουν τους δράστες. Ο συνάδελφος, ο οποίος παρότι έχει αρκετούς μώλωπες στο πρόσωπο και έχει υποστεί σοκ, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μετέβει στο Α.Τ. Λευκού Πύργου για να δώσει κατάθεση. Αύριο, θα περάσει και από ιατροδικαστική εξέταση, ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα από το αρμόδιο τμήμα για τον εντοπισμό των δραστών.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΑΛΛΟΥ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...

GIOHAN GR

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά θλιβερό... Λυπάμαι απίστευτα για αυτό που συνέβη στο συνάδελφο! Ακόμη πιο θλιβερό, βέβαια, είναι το γεγονός πως πέρα από το πρώτο σοκ και τον τραυματισμό που υπέστη θα πρέπει να υποστεί προφανώς και την "αδιαφορία" των ιθυνόντων! Νομική Στήριξη ???? (Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε???). Τελικά, τέτοια συμβάντα αρκούν για να καταδείξουν πόσο εκτεθειμένοι είμαστε!!! Και πόσοι μόνοι για να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους προβλήματα. Για τούτο, άλλωστε, πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε...Κι άντε πάλι το σωματείο να κάνει το θαύμα του...γιατί κανείς εκ των άνω δε θα το κάνει...Περαστικά στο συνάδελφο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον πρέπει να πεθάνει κάποιος για να δούμε την αλήθεια!!Δεν θα πληρώσουμε εμείς με την ζωή μας τον Καλλικράτη και την "κρίση" κάποιων άλλων!!!Ας ξυπνήσουμε έχουμε την δύναμη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο καθενας το χαβα του! Τι σχεση εχει ο καλλικρατης με τους θρασυδειλους τσ*****νους που επιτιθενται σε εργαζομενους?? (Μιας και οι ιδιοι αποκυρησσουν την εργασια δηθεν απο ιδεολογια). Πειτε καλυτερα περαστικα στον συναδελφο και αφηστε τα πονηρα...

Ανώνυμος είπε...

Ο χαβάς μου λοιπόν είναι πως η βία είναι κοινωνικό φαινόμενο και η ύπαρξη της η μη έχει να κάνει με το αν υπάρχει δίκαιη κατανομή πόρων και αν υπάρχει προοπτική ανάπτυξης ,κοινωνικής οικονομικής, σε επίπεδο χώρας αλλά και δήμων!!Η βία δεν έχει ιδεολογία και χρώμα!!Περαστικά στον συνάδελφο βέβαια απλά δεν θα είναι ο μόνος δεν είναι πιά το περίφημο 'μεμονωμένο περιστατικό" ,η σειρά μας έρχεται και σύντομα, δυστυχώς αλλά μέσα στο "φεστιβάλ" βίας θα είναι βέβαια και ,αστυνομικοί,μετανάστες,"αναρχικοί" "πατριώτες" "οπαδοί" ποδοσφαιρικών ομάδων,αριστεροί,δεξιοί όλοι εναντίων όλων αυτο είναι το σενάριο!!Στην πλάτη όλων αυτών κάποιοι "συμπατριώτες" μας αρκετοί έβγαλαν και βγάζουν τρισεκατομμύρια !!Και εμείς οι λίγο απ΄όλα κάπου στην μέση ως εκπρόσωποι του ποιο διεφθαρμένου θεσμού στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης!!!Βία υπήρξε και στην Λετονία ,Ουγγαρία,Αργεντινή και σε άλλες χώρες με ΔΝΤ,βλέπετ το ΔΝΤ είναι συνώνυμο της βίας!!! Βέβαια το ΔΝΤ είναι η αφορμή γιατί πέρα από οικονομική κρίση είναι και κοινωνική, πολιτιστική,αξιών, ζούμε σε μία κοινωνία που δεν έχει όραμα που δεν ποντάρει στην εκπαίδευση"30 μαθητες ένας δάσκαλος εκεί κάνουμε οικονομία",που δεν ποντάρει στον κοινωνικό χαρακτήρα του δημόσιου τομέα και τον δημόσιο υπάλληλο,στην τοπική κοινωνία δεν ποντάρει στον νέο!!Για τα κοινωνικά αίτια,για την αδιαφάνεια θεσμών,τις μίζες, την κομματοκρατία, τον νεποτισμό,την ατιμωρησία με αποτέλεσμα την κοινωνική έκρηξη, τα φαινόμενα μηδενισμού και βίας από όλες τις μεριές και άλλα "πονηρά" μιλάει και ο κ.Βορίδης του Λ.Α.Ο.Σ αλλά και ο κ.Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ δεν κάνω προπαγάνδα κανενός κόμματος και ιδεολογίας εδω μέσα !!Είμαι περήφανος για την δουλειά μου,την αγαπώ και ας γκρινιάζω, την θεωρώ λειτούργημα και είμαι και έτοιμος να με βρίσουν και να φάω και ξύλο αλλά επίσης θέλω και απαιτώ μια τοπική αυτοδιοίκηση με όραμα,με προοπτική άμεσης δημοκρατίας και ενεργής συμμετοχής και συνεργασίας χωρίς στεγανά όλων των συμπολιτών μου,με διαφάνεια,με ηθικό πλεονέκτημα στην πράξη όχι στα λόγια και όχι με ανθρώπους που έχουν ριζώσει σε καρέκλες εφαρμόζοντας μικροπολιτική!!Θέλω οι επόμενες γενιές να ελπίζουν να έχουν τα σχολεία που τους αξίζουν και να παλέψουν, όχι για το πρωτάθλημα ,όχι για το dvd της "Τζούλια" ,όχι για να μάθουν τι έκανε ο ένας και ο άλλος τηλεαστέρας,όχι να να γίνουν αναρχοφασίστες και φασιστοπατριώτες αλλά να παλέψουν να γίνουν'Ανθρωποι με σεβασμο απέναντι στον άλλο άνθρωπο όποιος και να είναι αυτός όπως και να είναι αυτός , με σεβασμό απέναντι στις προηγούμενες και επόμενες γενιές!!Μακάρι να ξυπνήσουμε όλοι και να βγώ ψεύτης και υπερβολικός!!Περαστικά μας λοιπόν συνάδελφοι,περαστικά μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

"http://www.apapadopoulos.gr/main/rec/sp_gr/sp146/sp146.html"Ας ρίξουμε μια ματιά εδώ για να καταλάβουμε την ιστορία μας !!Αξίζει πιστεύω!!!

Ανώνυμος είπε...

θέλω να εκφράσω την λύπη μου στον συνάδελφο και την ανησυχία ότι τέτοιου είδους επιθέσεις θα συνεχιστούν γιατί δυστυχώς υπηρεσιακά λειτουργούμε ωσ μίζεροι φοροεισπράκτορες και σε καιρούς οικονομικής καχεξίας είναι κατά κάποιο τρόπο λογικό να γινόμαστε μισητοί έστω και άδικα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε μισητοί γιατί λειτουργούμε ως εισπρακτικός μηχανισμός. Για να εισπράξουμε, πρέπει να έχει προηγηθεί παράβαση, δεν γεννά η δημοτική αστυνομία την παράβαση. Το πρόβλημα είναι ότι στην χώρα μας όλοι είναι και καλά κάποιοι και αυτό συνεπάγεται ατιμωρησία. Ναι, γουστάρουν να παρανομούν, γιατί έχουν μάθει να μην τους τιμωρεί κανείς, ή έχουν όλοι κάποιον γνωστό που θα μεσολαβήσει. Όταν αντιλαμβάνονται ότι η δημοτική αστυνομία θα κάνει τελικά τη δουλειά της, τότε δεν φταίνε αυτοί που έκαναν την παράβαση, φταίει ο "ανεκπαίδευτος" δημοτικός αστυνομικός που τα έβαλε με τον "καλλιεργημένο" παραβάτη", που θέλει να πίνει τον καφέ του στον πεζόδρομο αλλά να βλέπει και τη μηχανή του, ή να σταθμεύει δύο λεπτά από την καφετέρια πάνω σε πεζοδρόμιο, για να μην κουραστεί να πάρει το μετρό ή τον ηλεκτρικό, ή να περπατήσει λίγα λεπτά παραπάνω έχοντας σταθμεύσει νόμιμο.
Αυτό για το ένα κομμάτι, αυτό για τους "Ελληνάρες". Το κομμάτι για τους δήθεν αναρχικούς που κάθε επίθεση που κάνουν ευνοεί όλο και πιο πολύ τις προθέσεις Χρυσοχοϊδη και κυβέρνησης το αφήνω προς το παρόν απέξω.