Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

H μεγάλη πληγή

To παρακάτω σχόλιο στάλθηκε για την προηγούμενη ανάρτησή μας με τιτλο "Επιστολή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προς ΥΠ.ΕΣ". Ο συγκεκριμένος αναγνώστης μας έχει στείλει πολλές φορές σχόλιο, πάντα όμως στο ίδιο ύφος και πάντα ανώνυμα (δηλ. εκ του ασφαλούς). Εμείς, δε θα σχολιάσουμε το σχόλιο του αυτό, θα το αφήσουμε σε σας. Προφανώς, οι απόψεις του αντιπροσωπεύουν και τις θέσεις του "Πανελλήνιου Σωματείου". Είναι η πρώτη και τελεύταια φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν και συνάδελφοι, οι οποίοι δεν έχουν μπει στο "νόημα" ακόμη...Γι' αυτους και μόνο,αξιζει.
Διαβάστε τι μας (ξανα)έγραψε :

<<
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΜΕΓΑΛΟΓΙΩΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΣΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!ΚΗΦΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ?ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ!ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ?ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ! >>

...

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εντάξει....ο γνωστός ***-κομπλεξικός-παπαγαλάκι των Πανελλήνιων από την ***....έχει χαζέψει από την πρωτείνη....ας τα βλέπουν οι συνάδελφοι που έχουν πλήρη άγνοια για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον...

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι κάτι τέτοια να δημοσιεύονται, για να καταλαβαίνουμε πόσοι κομπλεξικοί, δηθεν Ράμπο υπάρχουν στη Δημοτική Αστυνομία, που για χάρη μίας πολιτικάντικης νοοτροπίας που τους έχουν εμφυσήσει οι "πατέρες" τους, και για χάρη των αργυρώνυτων "θρόνων" τους, προσπαθούν να συμπαρασύρουν όσους καρτερικά και ανθρώπινα διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον για τη ζωή τους... ASTRAPOYANNOS

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε, η "σωστή κατεύθυνση" κρίνεται κάθε φορά από τα δεδομένα και τις συνθήκες...για να λάβει πραγματική αστυνομική μορφή η ΔΑ χρειάζονται ουσιατικές τομές σε ολόκληρο το σύστημα.Το να επιδιώκει κανείς να είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός αρχικά σαν μονάδα και στη συνέχεια ως υπηρεσία είναι ηθικό μας χρέος.Το να επιβαρυνόμαστε όμως ευθύνες άλλων είναι ηθική βλακεία...

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΠΟΙΕΣ Ή ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Ή ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορα ειναι οτι η ΕΑ ειναι γεματη απο ατομα σαν εσενα ενω η δημοτικη αστυνομια εχει 2-3.

Μικρός Σερίφης είπε...

Άλλη διαφορά τάχιστα είναι ότι οι αστυνομικοί προσλήφθηκαν ως αστυνομικοί, δηλαδή ως ένοπλο σώμα, σε 24ωρη υπηρεσία, με την οργανική τους θέση στη διάθεση του υπουργείου τους.
Ενώ οι δημοτικοί αστυνομικοί με το Π.Δ.23 προσλήφθηκαν ως δημοτικοί υπάλληλοι, ως άοπλη υπηρεσία, αμετάθετοι στο δήμο τους (εκτός αν οι ίδιοι αιτηθούν διαφορετικά).
Ξέρεις κάτι συνάδελφε (μάλλον από τη Ρόδο); Μπάτσος με το στανιό δεν γίνεσαι. Έχεις αποτύχει. Κατανόησέ το. Και παρακάλα να ιδρύσει το Υπουργείο Δημοτική Χωροφυλακή που στον τρόπο άσκησης αρμοδιοτήτων θα αναφέρεται η οπλοφορία και τα συνεπαγόμενα. Αλλά μάλλον ούτε εκεί θα έχεις θέση, θέλει προσόντα πλέον το δημόσιο, δεν φτάνουν οι βο(υ)λευτάδες.

Ανώνυμος είπε...

Aς ανοίξουν και κανένα βιβλίο κάποιοι πέρα από το να βλέπουν αστυνομικές ταινίες, να το παίζουν ξερόλες, δουλευταράδες και να υβρίζουν συναδέλφους!!!Ντρόπη όχι άλλο στον "συνδικαλισμό" της βαρβαρότητας και του πρωτογονισμού!!!

Mighty Thor είπε...

Αποτυχημένοι ήταν ανέκαθεν..το ότι κατάφεραν από σκουπιδιάρηδες να γίνουν ''ηγετικά στελέχη'' στη ΔΑ δε μου λέει τίποτα.Αν είχαν τα α.....α ας περνούσαν κανονικά,με τα προσόντα τους. Άντε,βάλτε και κανένα διακριτικό στη στολή σας, μπας και σας σεβαστεί κανείς..Λές εμάς κηφήνες,που μέχρι να έρθουμε εμείς,εσείς 'ματώνατε' απο το ξύσιμο σε κάποιο ξεχασμένο γραφείο ή είσασταν 'ιδιαιτέρες' αντιδημάρχων, και τώρα το παίζετε G.I JOE..σιχαμένοι!

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως, λοιπαμε που το λεω αλλα αρκετοι δημοτικοι αστυνομικοι ειναι πολυ χειροτερης νοοτροπιας και απο τον χειροτερο μπατσο της ΕΛΑΣ. Αφηστε δε που αν γνωρισεις τα νεα παιδια στην ΕΛΑΣ που εχουν περασει και απο τις αστυνομικες στολες ειναι πολυ καλα ατομα, καμμια σχεση με αυτο που ο κοσμος αποκαλει υποτιμιτικα "μπατσος". Ισως σε ενα μερος των ειδικων φρουρων υπαρχει καποιο προβλημα. Παντως με καποια ατομα που υπαρχουν (δυστυχως δεν ειναι μονο ο γνωστος απο τη Ροδο) στην Δ.Α. αν παιρναμε ποτε οπλο θα ειχαμε αιματοχυσια μου φαινετε..

Ανώνυμος είπε...

μεγαλη πληγη οι "ραμπο", που στις λιγες αναποδιες που μπορει να μας τυχουν,(γιατι ο λαικατζης κλπ παζαροβιοι δεν μπορουν να κανουν το διαχωρισμο ελ.ας-δ.α.) το βαζουν στα ποδια η βαζουν τη φωτια και καθαριζει κανας νεος σωματαρας (γιωτα κατα τον ξουρη και αλλους ομοιους)που ομως δε θελει ουτε ελας,ουτε οπλο,οχι γιατι φοβαται τον εαυτο του,αλλα του "ραμπο" διπλα του μη κανουν καμια ασυγχωρητη μαλ... με οπλο...!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ , ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ . ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΤΟΛΗ , ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΗΤΣΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Τι καλλιέργεια,τι ήθος και τι ποιότητα επιχειρημάτων!!!Ο John Rambo είναι εδώ και παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας και συναδελφικότητας!!Ρατσισμός,σεξισμός κόμπλεξ,μηδενισμός,χαρακτηριστικά μιας κοινωνίας που αργοπεθαίνει!Μάθε λίγο καλύτερα ελληνικά ίσως σε βοηθήσει να δείς τα πράγματα διαφορετικά αλλά και να καταλάβεις την αξία των ανθρώπων που καθαρίζουν τις πόλεις μας και τον δρόμο έξω από το σπίτι σου!Απλά ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Μονο που σε πολλους δημους πχ καβαλας η περισσοτερες ειναι κοπελες.. εχεις κανενα προβλημα με τις φουστες? καλυτερα φουστα παρα οπλα παντως. ελα πηγαινε σε καμια ομαδα paintball η σκοποβολης να ξεκαυλωσεις λιγο.. καλο θα σου κανει. και κατι αλλο.. ποιος σου ειπε οτι θελουμε να λεγομαστε δημοτικοι αστυνομικοι??? πλακα κανεις τωρα.. κανεις λογικος στη υπηρεσια δεν θελει την λεξη αστυνομια ξυπνα! εδω η αστυνομια κανει το παν να μας δωσει οτι αρμοδιοτητα υπαρχει και κατι μυστηριοι τυποι σαν εσενα θελουν και αλλο..
τι να πει κανεις..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ραμπο (δεν θελω να πω μια αλλη λεξη απο Φ και δωσω πολιτικη χροια γιατι δεν σου αξιζει ουτε καν αυτος ο τιτλος..) και ρατσιστης και σεξιστης παντως...
εχεις ολα τα προσοντα για να προστατεψεις και εσυ τους δημοτες! και το δειχνεις.. γουσταρεις οπλα ρε φιλε.. μαγκια σου.. ετσι POWER.. ΚΑΙ υποτιμας τους συναδελφους σου στην καθαριοτητα με τον τροπο που μιλας παρουσιαζοντας τους σαν κατι κατωτερο ενω δεν ειναι! (αυτοι ειναι οι πραγματικοι σου συναδελφοι σου και οχι οι αστυνομικοι.. πολλοι ξεχνανε το παρελθον τους ευκολα βλεπεις..) ΚΑΙ μιλας για φουστιτσες (περα ομως απο οποιονδηποτε αλλο περισσοτερο ενοχλει που προσβαλεις και τους τσολιαδες ομως και το χαλας!) τς τς τς... μαλον μικρο δεν σε ντυσανε και να σου το κομπλεξ βγηκε στην επιφανεια με την μια! δεν χρειαζεται να ανυσηχεις παντως η ψυχιατρικη εχει κανει τεραστια αλματα προοδου και θα την γλιτωσεις την λοβoτομη.. τυχερε.. και αν εισαι πιο NEW AGE τυπος -49 κατασκευαστες πλυντηριων παντως λενε οτι ΔΕΝ εισαι- υπαρχει και η λυση της σαιεντολογιας.. Ο τομ (κρουζ) λεει οτι η σαιεντολογια μπορει να βοηθησει (ναι καλα ειδαμε τον Travolta Jr..) σε ψυχολογικες παθησεις χωρις χρηση φαρμακων οποτε θα σου βγει και πιο φθηνα (θα κανεις και οικονομια απο τον δισκο στην εκκλησια γιατι θα την κοψεις... NOT BAD τελικα δες και αυτη την επιλογη..συμφερει!) και δεν θα χρεωσεις το ταμειο σου γιατι απο οτι βλεπω το εχεις γεμισει το βιβλιαριο..αλλα τι λεω.. λαθος βιβλιαριο συχγωρεσε με ενας Rambo δεν αρωσταινει ποτε.. δυστυχως..).

Λοιπον ας σοβαρευτουμε..

Οταν βλεπεις πως οι παντες σε αυτο το blog και στο σωματειο εχουν διαφορετικες αποψεις μην κανεις τον κοπο να γραφεις εδω γιατι χανεις τον χρονο σου... και θα ηταν καλυτερο να τον χρησιμοποιουσες καπως πιο δημιουργικα… χμμμ.. τι θα ελεγες ας πουμε να αρχιζες απλα στον ελευθερο σου χρονο επιτελους να ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ? ευκολο ε? τι ειπες? ναι?
χμμ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

Για σενα θα ειναι καπως δυσκολοτερο.. βλεπεις οι νευρωνες του εγκεφαλου σου εχουν να βιωσουν καποιου ειδους ηλεκτρικη δραστηριοτητα παρα μα παρα πολυ καιρο… δεν υπαρχει τροπος να απαντησει ουτε καποιος ειδικος με σιγουρια για το ποσο καιρο.. (ισως και ποτε..) παντως υπαρχει ελπιδα στο ξαναειπα και πιο πανω..

Ενας καλος τροπος ειναι οι απλες καθημερινες ασκησεις που συνδιαζουν μνημη με λογικη.. ασκησεις μαθηματικων πραξεων δηλαδη.. (μην τρομαζεις ευκολες ειναι!) προπαιδεια, μετρημα απο το ενα εως το εκατο κτλ...υπαρχει και το αναποδο μετρημα αλλα δεν κανει για αρχαριους παιζει να παθεις υπερφορτηση και να καψεις νευρωνα.
(tip: για να μην επιβαρυνεις το καθημερινο σου προγραμμα -σε εχει φαει η δουλεια βλεπεις- μπορεις να κανεις εξασκηση πριν κοιμηθεις αντικαθιστωντας τα προβατακια με τις παραπανω ασκησεις)
μερα με τη μερα θα δεις οτι αυτο θα σε βοηθησει πραγματικα να καταλαβεις καποια βασικα πραγματα για την σχεση των αριθμων με την θεση των αστρων και το ρολο του ανθρωπου στην παγκοσμια ιστορια και κυριως την εννοια του συνολου (πολυ βασικο αυτο..) ακουγονται καπως αλλα θα δεις οτι θα σε συμβει..

οταν αρχισεις να νιωθεις ξανα(?) την ηλεκτρικη διεγερση στον εσωτερικο φλοιο του εγκεφαλου να ξερεις οτι πλεον εισαι σε καλο δρομο.. εξαλλου δεν ζηταμε πολλα.. απλα μια αλλαγη του προσημου μπροστα απο τον δεικτη του IQ… απο - σε + (και το +1 σαν score καλο ειναι.. να ξερεις οτι οι απαιτησεις δεν ειναι παραλογες…) τοτε οταν θα εισαι πια ετοιμος και θα μπορουμε εκ νεου να συζητησουμε εδω μεσα.. και να υπαρχει ενας ουσιαστικος διαλογος...

μεχρι τοτε ομως… το "αλλο site" σου ειναι αρκετο για να εκφραζεσαι.. εκει μαζι με τους "αλλους" να κλαιτε παρεα που το κρατος δεν σας εκανε την χαρη να σας δωσει ενα οπλο να αυτοκτονησετε και εσεις σαν ανθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο....την βρίσκει τόσο πολύ με την στολή του, μην του χαλάσουμε την παπαγαλία που του έχουν πει οι δικοί του....είναι για επιθεώρηση ο τύπος,γεννημένος για Δελφινάριο...αδικείσαι εκεί πέρα....

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ blogg ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΩΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2002 ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ? ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η΄ΟΧΙ.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΑΦΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ.

Δημ. Ψ. είπε...

Όπως ανέφερα και στην ανάρτηση ο μοναδικός λόγος για τον οποίο άναρτήθηκε, επιτρέποντας ταυτόχρονα και τον "σκληροπυρινικό" σχολιασμό, είναι για να μαθαίνουν κάποια πράγματα αυτοί που δε γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στους κόλπους της Δ.Α. (π.χ οι νέοι συνάδελφοι). Να στε σίγουροι ότι τα σχόλια ελέγχονται ένα προς ένα από τον διαχειριστ, ας μην εθελοτυφλούμε όμως.

Ανώνυμος είπε...

Eρωτηση με τους συναδέρφους rambo που χρησιμοποιούν οπλισμό παράνομα και κάνουν κατάχρηση εξουσίας συμβαίνει κάτι, υπάρχει κάποια συνέπεια στις πράξεις τους και σε επίπεδο συνδικαλιστικό κάνουμε κάτι ή σύντομα θα θρηνήσουμε θύματα κατα "λάθος" και θα αμαυρωθεί ο κλάδος και όχι μόνο?Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον τελευταίο φίλο:
Να σου πω τι έγινε στην Αθήνα. Η διοίκηση υποχρέωσε όλους τους υπαλλήλους να υπογράψουν έγγραφο πως έχουν λάβει γνώση ότι δεν επιτρέπεται να φέρουν οτιδήποτε άλλο εκτός την στολή τους όπως προβλέπεται (στην Αθήνα ξέρεις λαμβάνουμε συχνά έγγραφη γνώση για τα αυτονόητα). Ως εκεί. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αν κάτι πάει στραβά, θα εμφανίσει το έγγραφο στο δήμαρχο, θα του πει πως η διοίκηση/διεύθυνση ήταν εγγράφως αντίθετη και ο υπάλληλος ενήμερος, και θα περάσει τον υπάλληλο πειθαρχικό με το ερώτημα της αργίας ή ακόμη και απόλυσης. Έτσι θα προστατευτεί η διοίκηση. Μέχρι τότε βέβαια θα τους έχει έξω στο δρόμο ανεξέλεγκτους, να κάνουν τις βρωμοδουλειές της. Να προσθέσω ότι αυτή η πρακτική των συναδέλφων "ενθαρρύνεται" και έμπρακτα από τμηματάρχη -πρώην σκουπιδιάρη- και υποστηρίζεται από ακόμη υψηλότερη ιεραρχική βαθμίδα [ΟΥΠΣ: ΕΙΠΑ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ].

Ρωτάς τι έκανε το σωματείο. Για 5 χρόνια αρνούνταν να δει το πρόβλημα. Και όταν μια παράταξη το καλοκαίρι τα έβγαλε στη φόρα και το θέμα απασχόλησε και το δημοτικό συμβούλιο, η θέση του σωματείου ήταν: "Εμείς δεν γνωρίζουμε να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα". Αυτή η στάση δεν ήταν έμπρακτη στήριξη προς αυτές τις πρακτικές; Για να καλύψουμε 15 άτομα αφήνουμε έκθετους άλλους 700; Ή μήπως προσδοκούμε ενδόμυχα κάτι τέτοιες πρακτικές να γίνουν "νόμιμες"; Γιατί, συνάδελφοι, δεν είναι το πρόβλημα το ΠΑΣΔΑΠΥ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ο νοών νοείτω.

Τον Ιούλιο που λες είχαμε συνεχείς ανακοινώσεις για το θέμα από τις δυο παρατάξεις. Το ιστολόγιο της Αθήνας δεν έγραψε τίποτα, όπως θα παρατήρησες. Εύλογοι οι λόγοι, όπως καταλαβαίνεις. Αλλά υπάρχει ένας επιπλέον λόγος: ΝΤΡΟΠΗ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 750 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ 15, ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 750 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.