Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Νέο ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης

Σύμφωνα με νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010 το τελευταίο ειδικό πρόγραμμα εκαίδευσης για το ένστολο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο συγκεκριμένος κύκλος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με εξασφάλιση διαμονής και στέγης, ενώ λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις αρχές του νέου έτους. Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

Ειδικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για το ειδικό ένστολο προσωπικό δημοτικής αστυνομίας

Το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για το ειδικό ένστολο προσωπικό δημοτικής αστυνομίας θα λάβει χώρα:

§ από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009 για το μήνα Νοέμβριο.

§ από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010 έως την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 για το Μήνα Ιανουάριο.

στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας (Λεωφ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές- Αττικής) για όσους επέλεξαν ότι δεν επιθυμούν διαμονή και διατροφή και στη Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας (25ης Μαρτίου 100, Τ.Κ.: 502 00 Πτολεμαΐδα) για όσους δήλωσαν ότι επιθυμούν διαμονή και διατροφή.

Επιπλέον, το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης πρόκειται να πραγματοποιήσει το τελευταίο ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για υπαλλήλους δημοτικής αστυνομίας κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 16 παρ. 4 του ν. 3731/2008 κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010, στην Αθήνα με εξασφάλιση της διαμονής και της διατροφής των ενδιαφερομένων υπαλλήλων.

Στις αρχές του νέου έτους θα γνωστοποιηθούν οι περαιτέρω λεπτομέρειες έτσι ώστε να καταστεί δυνατός ο περαιτέρω σχεδιασμός του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης.

Σχόλιο: Είναι ουσιαστικά μια διορθωτική κίνηση του Υπουργείου στη δίκαιη διαμαρτυρία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όπως αυτή διατυπώθηκε με την επιστολή που ήδη δημοσιεύσαμε.Δίνεται πλέον η δυνατότητα στους συναδέλφους της Νότιας Ελλάδας να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην Αθήνα με εξασφαλισμένη διαμονή και διατροφή.Βέβαια δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αυτό πρέπει να γίνει σε νέο πρόγραμμα και όχι σε αυτό του Ιανουαρίου αν όχι και του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: