Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Το ΣΔΑΘ στη σχολή Δ.Α Πτολεμαΐδας

Αντιπροσωπεία του ΣΔΑΘ βρέθηκε σήμερα στη σχολή Δημοτικής Αστυνομίας της Πτολεμαΐδας. Το Σωματείο μας είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους μελλοντικούς συναδέλφους των Δήμων του Νομού Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, να ενημερώσει για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες τους. Παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό με πληροφορίες για το Σωματείο , τα κλαδικά αιτήματα καθώς και χρήσιμα στοιχεία για κάθε νέο υπάλληλο (Μισθολογικά,ασφαλιστικά,δικαιώματα κλπ).


Μέσα από τη συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, για άλλη μια φορά, το εξαιρετικό επίπεδο των νέων συναδέλφων καθώς και την αγωνία τους για το εργασιακό μέλλον όπως αυτό διαμορφώνεται με τα νέα δεδομένα της οικονομικής κατάστασης. Ελπίζουμε κι εμείς να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Με ευχαρίστηση δε, πληροφορηθήκαμε ότι η πρακτική εκπαίδευση των νέων συναδέλφων θα γίνει από κοινού σε αστυνομικά τμήματα και δημοτικές αστυνομίες, από ένα μήνα στο κάθε ένα. Είναι ένα βήμα προς την ικανοποίηση του αιτήματος για πρακτική εκπαίδευση στις κατά τόπους Δ.Α, κι ελπίζουμε η επόμενη σειρά να κάνει εξ ολοκλήρου την πρακτική της στους χώρους που αύριο θα εργαστεί.
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του ΣΔΑΘ! Οι σύντομα νέοι συνάδελφοι είναι πρακτικά μόνοι τους και οποιαδήποτε ενημέρωση μπορείτε να τους προσφέρετε θα εκτιμηθεί δεόντως.

Αν μπορείτε να απαντήσετε στην εξής ερώτηση: Πήγατε μόνοι σας ή κατόπιν συνεννόησης με το εκπαιδευτικό συμβούλιο ή με τον διοικητή της Σχολής; Ρωτάμε, γιατί σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε το εκπαιδευτικό συμβούλιο των Σχολών είχε ταχθεί παλιότερα αρνητικά στη μετάβαση κλιμακίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αλλά και του ΣΔΑΑ στις Σχολές με την αιτιολογία ότι οι εκπαιδευόμενοι δεν είναι ορκισμένοι δημοτικοί υπάλληλοι.

Ανώνυμος είπε...

Για το επιπεδο των καθηγητων διαπιστωσατε τιποτα;;;;

Θεοδ. Θ. είπε...

Στη σχολή πήγαμε κατόπιν συνεννόησης με τον Διοικητή.Είχε ήδη προηγηθεί επίσκεψη κλιμακίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ . ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ .

http://www.kozan.gr/news.php?extend.6732