Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Νέα απρόκλητη επίθεση σε συνάδελφο της Δ.Α. Θεσ/νικης

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε χθές το απόγευμα συνάδελφος Δ.Α. του Τμήματος Τροχαίας της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χθες Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου πλήρωμα περιπολικού αποτελούμενο από δύο συναδέλφους Δ.Α. ενώ βρισκόταν στην διαστάυρωση Μαρτίου με Θάλητου και βεβαίωνε παραβάσεις σε παράνομα σταθμευμένα οχήματα σύμφωνα με τις εντολές ανωτέρων του, δέχθηκε αρχικά απρόκλητη φραστική επίθεση από άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων (ο οποίος μάλιστα δεν είχε καμία σχέση με τα συγκεκριμένα οχήματα στα οποία είχαν βεβαιωθεί παραβάσεις...) η οποία μετετράπει λίγο αργότερα σε χειροδικία που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμο του ενός εκ των δύο συναδέλφων. Αμέσως μετά το συμβάν, ο δράστης τράπηκε σε φυγή με μοτοσυκλέτα τύπου V-Strom χωρίς αριθμό κυκλοφορίας , ενώ ο Δημοτικός Αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου από άλλους συναδέλφους του και αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, επέστρεψε στο σπίτι του αφού του συστήθηκε πλήρη ακινησία για λίγες ημέρες. O συνάδελφος που κατα τα άλλα είναι καλά στην υγεία του, όταν θα είναι σε θέση να κινηθεί (χτύπησε στον αγκώνα και στο πρόσωπο), θα υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστου. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και υπομονή...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ολοφανερο. Οι λαθρο αγορασανε v-strom για να μας μπερδεψουν. Απεμπλοκη απο το παραεμποριο τωρα! Κανενα απολυτως εξοπλισμο - ισως ετσι τρωμε λιγοτερες.

Ολοι στα γραφεια. Ολες οι αρμοδιοτητες στην ΕΛΑΣ και μερικες στους σχολικους τροχονομους. ΤΩΡΑ επιδομα γαλακτος, γιαουρτιου, σαντουιτς, καφε και προωρης αποχωρησης απο την εργασια.
Στρασακια στις μποτες των γυναικων και σκαμπω στην ελεγχομενη σταθμευση. Απεργουμε καταλαμβανουμε απολαμβανουμε. Ξυπνηστε ρεεεε (υπνος αυριο παλι στις 7.30 μεχρι τις 15.00)

Μελος του κινηματος ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ - ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ

ΥΓ. Περαστικα στον φιλο (σοβαρα τωρα)

Ανώνυμος είπε...

Μην ακούς το γιωτόπουλο από επάνω!
Γκλομπ και όπλα τώρα! Αν είχε όπλο ο συνάδελφος δεν θα το έβγαζε έστω να πυροβολήσει τα λάστιχα της μηχανής που δεν είχε ούτε αριθμό κυκλοφορίας; Η μήνυση κατά αγνώστου δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Αν είχαν έστω γκλομπ ίσως να κατάφερναν να αμυνθούν κάπως και να τον βάλουν κάτω.
Γκλομπ και αλεξίσφαιρα να γλυτώσουμε από τα χειρότερα.

Μέλος του κινήματος "τα όπλα λύνουν όλα τα προβλήματα, ειδικά τα μπαζούκας"

Περαστικά στον συνάδελφο και ταχεία ανάρρωση.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι θα απολαμβάνουν το επίδομα θέσης ευθύνης και κάποιοι άλλοι το επίδομα σφαλιάρας!Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν κάποιοι ότι προκαλούμε το ίδιο με την ΕΛ.ΑΣ τόσο πιο γρήγορα θα υπάρξει θετική εξέλιξη στην υπηρεσία μας.Ο νοών,νοείτο.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα δεν ειναι οτι προκαλουμε. Δεν κανουμε κατι εμεις. Ειναι η φυση της δουλειας μας (οπως και της ΕΛΑΣ, οπως ειπε ο παραπανω συναδελφος) που ενοχλει. Κακως βεβαια, αλλα ετσι ειναι. Αρα οσο μας υποβαθμιζουν τοσο πιο πολυ παιρνουν το δικαιωμα οι καφροι να επιτιθενται κλπ.
Να μας αγαπησουν δεν προκειται ποτε - κλησεις κοβουμε. Αρα καλυτερα να μας σεβονται

Ανώνυμος είπε...

σωστός ο τελευταίος...δεν μοιράζουμε γαρύφαλα...σεβασμός μόνο μέσω της αξιοπρέπειας μας...

Andreas είπε...

Αν φορέσετε και ομοιώματα όπλων (έστω μαύρα νεροπίστολα), κατεβάζετε πραγματικά χαμηλά το τζόκεϊ (να ακουμπάει στα γυαλιά ηλίου), φοράτε κι από μια "πουλάδα" στη στολή για κάθε νεοαποκτηθέν επίδομα και περπατάτε με αργό βάδισμα τύπου "συγκαμένες μασχάλες", δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα κερδίσετε το σεβασμό όλων των δημοτών που σας πληρώνουν να τους ελέγχετε.

Ανώνυμος είπε...

Αντρεα εσυ πως κερδισες τον σεβασμο των δημοτων; με την χρυση σου την καρδια;

Ανώνυμος είπε...

Με την χρυσή του καρδιά ίσως μπορέσει. Με κουμπούρια αμφιβάλλω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος που ρωτησε ειμαι. Η απαντηση ειναι ουτε με το ενα ουτε με το αλλο - δεν πα να σαι σκατοψυχος, αρκει να φερεσαι επαγγελματικα με σεβασμο και στην συνεχεια να απαιτεις να γινεται η δουλεια σου με αξιοπρεπεια με οτι μεσα σου δινονται - δεν ειπαμε ουτε να δειρεις ουτε να πυροβολησεις κανεναν.
Απο οτι φαινεται ομως συμφωνα με τον 1130 η συντιπτικη μας πλειοψηφια ειμαστε σκατοψυχοι, δεν εξηγειται αλλιως γιατι δεν μας σεβονται...
Εξυπνο αυτο για τα κουμπουρια - Δεν κουβαλαμε, ομως καθε φορα που θελουμε κατι καλουμε κουμπουροφορο (λες και αυτος θα το χρησιμοποιησει).
Ο νομος λεει οτι οποιος αντιστεκεται ειναι πλημμελημα. Μπορεις να τον εφαρμοσεις και να επιβαλλεις τις συνεπειες; Κερδισες. Δεν μπορεις; ΕΧΑΣΕΣ. Απλα τα πραγματα