Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Εκπαίδευση του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας που υπηρετούσε πριν το π.δ. 135/2006

Εγκύκλιος του ΥΠ.ΕΣ. για τους προ π.δ. 135/2006 υπηρετούντες στην δημοτική αστυνομία :

Μετά την προκήρυξη εθνικών εκλογών την 4η Οκτωβρίου 2009 ανακοινώθηκε ότι η διεξαγωγή του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης για το ειδικό ένστολο προσωπικό δημοτικής αστυνομίας, που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα τους Μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, θα μετατεθεί χρονικά.
Κατόπιν τούτου, το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο των Σχολών Δημοτικής Αστυνομίας αποφάσισε ότι το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης διαμορφώνεται σε δύο σειρές ως εξής:
- από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009 για το μήνα Νοέμβριο.
- από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010 έως την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 για το Μήνα Ιανουάριο.

Ο χώρος διεξαγωγής του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης θα είναι η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας (Λεωφ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές- Αττικής) για όσους επιλέξουν ότι δεν επιθυμούν διαμονή και διατροφή.

Για όσους δηλώσουν ότι επιθυμούν διαμονή και διατροφή, ο χώρος διεξαγωγής του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης είναι η Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας (25ης Μαρτίου 100, Τ.Κ.: 502 00 Πτολεμαΐδα).

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλείσθε να διαβιβάσετε αυθημερόν το παρόν στους Δήμους χωρικής σας αρμοδιότητας, έτσι ώστε να λάβουν ενυπόγραφα γνώση όλοι οι υπάλληλοι δημοτικής αστυνομίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Συναφώς σας γνωρίζουμε τα εξής:
Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν στολή.
• Τα μαθήματα θα διεξαχθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες.
• Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι δηλώσαντες διαμονή θα διαμείνουν εντός των εγκαταστάσεων της Σχολής Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας. Επίσης, προβλέπεται η παροχή πλήρους σίτισης (πρωινό, μεσημεριανό- βραδινό) συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, για όσους υποβάλλουν σχετική δήλωση για τη διατροφή.
• Ο αριθμός των δικαιολογημένων απουσιών που δικαιούται ο προς επιμόρφωση υπάλληλος είναι δύο (2) ημέρες σε όλη τη διάρκεια του επιμορφωτικού προγράμματος. Σε περίπτωση υπέρβασης των καθοριζόμενων ημερών, ο υπάλληλος αποκλείεται από το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Οι Περιφέρειες στις οποίες απευθύνεται το παρόν, παρακαλούνται όπως συγκεντρώσουν τις δηλώσεις των ενδιαφερομένων ανά Δήμο και ανά μήνα συμμετοχής και να τις αποστείλουν συγκεντρωτικά στην υπηρεσία μας στα φαξ: 210-3744383 και 210-3744389 το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009 .

Τονίζεται ότι μετά το πέρας της οριζόμενης ημερομηνίας, ο σχεδιασμός θα προχωρήσει με όσες αιτήσεις έχουν συγκεντρωθεί.

"Κατεβάστε" την εγκύκλιο από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: