Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Επιθέσεων συνέχεια...

Άλλο ένα περιστατικό επίθεσης σε γυναίκα συνάδελφο Δ.Α μας γνωστοποίησε (μέσω e-mail) o συνάδελφος Γιώργος.

Η δημοσίευση του γεγονότος αυτού, έγινε σε τοπική εφημερίδα του Πειραιά.

Όπως θα διαπιστώσατε, τα περιστατικά επιθέσεων σε δημοτικούς αστυνομικούς μέρα με την ημέρα, τουλάχιστον στους μεγαλους δήμους, πληθαίνουν. Είναι προφανές, ότι η δημοτική αστυνομιά αδυνατεί πλέον να τα "βγάλει πέρα" στην αντιμετώπιση των πάρανομων μικροπωλητών, αφού (τουλάχιστον οι αλλοδαποί) είναι "έτοιμοι για όλα" μη έχοντας στην ουσία να χάσουν τίποτα. Ίσως, μέσα στις -κλαδικές- διεκδικήσεις μας, θα ΄πρεπε να ενσωματώσουμε και ένα αίτημα που θα αφόρα την αφαίρεση της αρμοδιότητας ελέγχου των παράνομων μικροπωλητών λόγω μεγάλης επικινδυνότητας. Το παραεμπόριο έχει εξελιχθεί σε μάστιγα στην εποχή μας και ο τζίρος που το ακολουθεί είναι τεράστιος. ΜΟΝΟ Η ΕΛΛ.ΑΣ. έχει την δυνατότητα να ασχοληθεί αποτελεσματικά με τους μικροπωλητές και η δημοτική αστυνομία να συνδράμει για τα τυπικά. Με το αντίθετο, το οποίο γίνεται τόσα χρόνια, ας μη κρυβόμαστε, υπάρχει μηδενική αποτελεσματικότητα.

Υ.Γ : Όσων αφορά το ΣΔΑΘ, η θέση του για τον οπλισμό (βαρύ κι ελαφρύ) ήταν και είναι αρνητική. Για μας, οι απανταχού Clint Eastwood μπορούν να φύγουν, να πάνε αλλού!


1 σχόλιο:

demo είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΊΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ+ΕΓΩ..

ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ.