Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Εφαρμογή εισοδηματικής πολιτικής 2009

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών το εφάπαξ ποσό της έκτακτης οικονομικής παροχής του ν.3758/2009 θα χορηγηθεί στους δικαιούχους με μισθοδοτική κατάσταση ταυτόχρονα με την καταβολή του μισθού του α΄ δεκαπενθημέρου Ιουνίου και δεν υπόκειται σε κράτηση, τέλος και φόρο εισοδήματος.
Το εφάπαξ ποσό διαμορφώνεται ως εξής:
α. Για σύνολο μηνιαίων αποδοχών μέχρι χίλια πεντακόσια ευρώ (1500) ποσό πεντακοσίων ευρώ (500).
β. Για σύνολο μηνιαίων αποδοχών από χίλια πεντακόσια ένα ευρώ (1501) μέχρι χίλια επτακόσια ευρώ (1700), ποσό τριακοσίων ευρώ (300).
Επισημαίνεται ότι στην έννοια των συνολικών μηνιαίων αποδοχών περιλαμβάνονται όλα ανεξαιρέτως τα επιδόματα που λαμβάνουν οι υπάλληλοι είτε από τον κρατικό προϋπολογισμό, είτε από πρώην ειδικούς λογαριασμούς, είτε χαρακτηρίζονται ως επιδόματα προσέλκυσης ή παραγωγικότητας είτε ως έξοδα κίνησης όπως στην περίπτωση των υπαλλήλων των ΟΤΑ α΄βαθμού. Εξαιρείται μόνο η οικογενειακή παροχή που τυχόν καταβάλλεται καθώς και η υπερωριακή αποζημίωση.
Την σχετική εγκύκλιο μπορείτε να διαβάσετε στο www.mof-glk.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώστε ότι μιλάμε για 1500 και 1700 ευρώ μεικτά, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων κίνησης, και όχι ότι το καθαρό ποσό που πληρωνόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ Δ.Ε ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ Ε?ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 1380 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ!ΟΙ ΜΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ?ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αν παιρνεις καθαρα 1380 ευρω, τοτε μεικτα μαλλον εισαι πανω απο 1500.Αρα εισαι στα 300 ευρω αγαπητε συναδελφε.Υπ' οψιν, στα μεικτα δεν υπολογιζονται το οικογενειακο επιδομα και οι υπερωριες.Εγω Π.χ που ειμαι ΔΕ23, περιπου 4+ χρονια στη Δημ Αστ (16ο κλιμακιο), και ειμαι παντρεμενος χωρις παιδια παιρνω 500αρικο.Τα μεικτα μου ειναι 1475 ευρω (χωρις το οικογενειακο επιδομα παντα).Αν μετρουσε το οικογενειακο θα μουν στα 1510 αρα θα παιρνα 300 ευρω.Τωρα, με βαση αυτα,υπολογισε τα δικα σου.