Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Επίσκεψη Μπουτάρη στη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης

Στο κτίριο όπου στεγάζεται η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι ο Γ. Μπουτάρης. Ο δήμαρχος που συνοδεύονταν από τον νέο υπεύθυνο για την υπηρεσία κ. Γ. Ψαρρά, αλλά και τον εντεταλμένο σύμβουλο Λ. Κιοσσέογλου, συνάντησε δια ζώσης το σύνολο του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και συζήτησε όλα τα προβλήματα που απασχολούν την υπηρεσία. Στη διάρκεια της συζήτησης, η οποία κράτησε μία ώρα και διεξάχθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο δήμαρχος εξήρε το μέχρι τώρα έργο των δημοτικών Αστυνομικών και παραδέχθηκε ότι στη πόλη της Θεσσαλονίκης υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία χρήζουν άμεσης παρέμβασης από πλευράς δήμου, με συνέπεια να "ακούν τα μπινελίκια" δίχως να φταίνε, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί. 

Παράλληλα, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από το προσωπικό, για θέματα που αφορούν συγκεκριμένα "προβληματικά" σημεία της πόλης  και του επισημάνθηκε η -προφανώς- λάθος τακτική που ακολουθείται από τη διοίκηση του δήμου όσον αφορά την αδειοδότηση κάποιων "αδιόρθωτων" μικροπωλητών που αποτελούν εδώ και χρόνια "γάγγραινα" για την Θεσσαλονίκη. 

Τέλος, μεταξύ άλλων του ζητήθηκε η προστασία της υπηρεσίας από τις "επιθέσεις" ορισμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του (!), σε ΚΑΘΕ δημοτικό συμβούλιο. Να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική επίσκεψη δημάρχου Θεσσαλονίκης στην Δημοτική Αστυνομία (πέρα από επισκέψεις "γνωριμίας" και κοπές πίτας), με μοναδικό σκοπό την αναφορά και συζήτηση προβλημάτων που απασχολούν την υπηρεσία και κυρίως το προσωπικό.


 Δ.Ψ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: