Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σύντομη και άνευ ουσίας η απάντηση του Υπ.Εσ. Ε. Στυλιανίδη στην ερώτηση βουλευτών για την αναβάθμιση του ρόλου της Δ.Α.

Με μια σύντομη, γενικόλογη και άνευ ουσίας απάντηση λίγων γραμμών ανταποκρίνεται ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανίδης 20 μέρες μετά στην ερώτηση τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τις προθέσεις του, το ρόλο και τη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας. Είχε προηγηθεί λίγο καιρό πριν παρόμοια απάντηση σε διαφορετική ερώτηση από την κ. Χρυσοβελώνη.

Η απάντηση του κ. Στυλιανίδη έχει ως εξής:

Αθήνα, 12-11-12
Αριθ. πρωτ.: 1368

Θέμα: Κοινοβουλευτικός έλεγχος
Σχετ.: Η υπ' αρίθμ. 3455/25-10-2012

Σε απάντηση της ανωτέρω Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές κα Γεροβασίλη Όλγα, κα Σταμπουλή Αφροδίτη, κ. Βούτσης Νικόλαος και κα Σακοράφα Σοφία, με θέμα «Σχετικά με τις προθέσεις του Υπουργείου για το ρόλο και τη λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας», κατά λόγο αρμοδιότητας, σας γνωρίζουμε ότι σε επικείμενη ανάληψη πρωτοβουλίας για την αναβάθμιση του νομικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας, θα κληθούν να εκφράσουν τις απόψεις τους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Επισημαίνουμε ότι στις 19.10.2012 ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους συλλόγων Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας αλλά και άλλων πόλεων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν διάφορα ζητήματα, όπως η θεσμική θωράκιση και αναβάθμιση του κλάδου, ο εκσυγχρονισμός του κ.α.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

(Πληροφορίες : ekeda.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: