Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Μπουτάρης : Μη στείλετε κανένα στοιχείο στο υπουργείο...αν πρώτα δε μ' ενημερώσετε !!!

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης από την κίνηση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη να ζητήσει εγγράφως στοιχεία υπαλλήλων ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και εκείνοι που επρόκειτο να τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Το έγγραφο αποκαλύπτει το Thesstoday.gr και σε αυτό ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρει χαρακτηριστικά. «Εφιστώ την προσοχή σας, στο γεγονός ότι δεν θα πρέπει να προβείτε σε καμία ενέργεια αποστολής στοιχείων, ή άλλων δεδομένων προσωπικού του δήμου, προς οιονδήποτε παραλήπτη, εντός ή εκτός του δήμου, αν προηγουμένως δεν με ενημερώσετε εγγράφως για όσα ακολουθούν». Ειδικότερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζητάει από την προϊσταμένη της διεύθυνσης προσωπικού, να του γνωστοποιήσει τα εξής:


Πάντως οι εργαζόμενοι είναι σε αναβρασμό και παραμένουν σε επιφυλακή, συνεχίζοντας την κατάληψη του Δημαρχείου. Ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε τονίσει ότι δεν πρόκειται να σταλεί λίστα με ονόματα εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Ομόφωνη ήταν, εξάλλου, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα παρείχε κάλυψη στους εργαζομένους που δεν θα στείλουν τα στοιχεία τους, εκτελώντας εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου.

(Αναδημοσίευση από : iefimerida.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: