Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Καμίνης: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της Αθήνας»

Αποκαλυπτικός ως προς το πώς βλέπει την εικόνα του δήμου του αλλά και των δημοτών του ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί στο ΣΚΑΪ. Ερωτηθείς σχετικά είπε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος και δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος, γιατί ζωτικά αγαθά αυτή τη στιγμή του Aθηναίου πολίτη έχουν πληγεί. Όχι ανεπανόρθωτα, αλλά η ποιότητα της ζωής στην πόλη είναι πάρα πολύ κακή».

Κάνοντας ένα απολογισμό της 10μηνης θητείας του στο δημαρχιακό θώκο της Αθήνας σημείωσε: «Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία έχουν γίνει σε όλα τα μέτωπα της πόλης. Και στο επίπεδο του παραεμπορίου, και στην καταπολέμηση της κοινωνικής ανέχειας.

»Στο βασικό θέμα της εγκληματικότητας, το οποίο είναι αυτό το οποίο κυρίως πλήττει το αίσθημα ασφάλειας, αυτό είναι που δίνει τον τόνο, εκεί ακόμη υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να γίνουν. Οι Αθηναίοι αισθάνονται ανασφαλείς».

Όσον αφορά στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος (ναρκωτικά, πορνεία κτλ.), δήλωσε πως έχει ζητήσει την αρωγή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, όπως επίσης και για αυτό καθαυτό του ζητήματος του παρεμπόριου:

«Βέβαια σχετικά με το παραεμπόριο πρέπει να δίνουμε στους Αθηναίους μια ακριβή εικόνα της κατάστασης για να μην έχουν προσδοκίες αυτήν τη στιγμή που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τη μια μέρα στην άλλη. Το παρεμπόριο είναι οργανωμένο λαθρεμπόριο. Αυτά τα είδη παρασκευάζονται στο εξωτερικό και εισέρχονται λάθρα στην Ελλάδα».

(Αναδημοσίευση από : aftodioikisi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: