Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

'Εγγραφο Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προς τον Υφ. Εσ. κ. Γ. Ντόλιο σχετικά με τη μη καταβολή του επίδοματος θέσης ευθύνης στους υπαλλήλους της Δ.Α. που το δικαιούνται

Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2010

Αριθμ. Πρωτ.: 20

Προς:
Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
κ. Γεώργιο Ντόλιο
Σταδίου 27
101 83 – Αθήνα

Κοινοποίηση:
1. Γενικό Γραμματέα
Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
κ. Δημήτρη Στεφάνου
Σταδίου 27
101 83 – Αθήνα
2. Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Γενική Δ/νση Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Δ/νση Οργάν. και Λειτουργίας Ο.Τ.Α.
Τμήμα Προσωπικού Ο.Τ.Α.
Σταδίου 27
101 83 – Αθήνα


Κύριε Υφυπουργέ,

Σας υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί από τις υπηρεσίες του Υπουργείου σας η έκδοση της κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών που θα καθορίζει το επίδομα θέσης ευθύνης για το ένστολο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το άρθρο 8, παρ. 8 του Ν. 3731/2008 (Φ.Ε.Κ. – ΤΕΥΧΟΣ Α’ – ΑΡΙΘΜ.ΦΥΛΛΟΥ 263/23-12-2008), «Αναδιοργάνωση της Δημοτικής Αστυνομίας και ρυθμίσεις λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών».

Παρότι από την ψήφιση του Νόμου έχουν περάσει δύο χρόνια μέχρι σήμερα, δεν έχει εκδοθεί η κοινή Υπουργική Απόφαση τη στιγμή που οι συνάδελφοι ασκούν τα συγκεκριμένα καθήκοντα χωρίς όμως να τους καταβάλλεται το ανάλογο επίδομα.
Γι’ αυτό, ζητούμε με την προσωπική σας παρέμβαση την άμεση έκδοση της πιο πάνω απόφασης ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας.
 
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το επίδομα θέσης ευθύνης δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας, όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει!

Να βγάλουν απόφαση να δίνουν στους αντιδημάρχους που ασκούν χρέη διευθυντή (διότι δεν έχουν γίνει οι κρίσεις) και το επίδομα του διευθυντή!

Υπουργείο Εσωτερικών για τα μπάζα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, επίδομα εξαφάνισης, ρουχισμού (για τα πολιτικά μπουφάν που φέρουν εν ώρα υπηρεσίας), και ανευθυνότητας πρέπει να πάρουν όλοι οι επόπτες στην Αθήνα και οι μισοί τμηματάρχες. Ευθύνη μέχρι σήμερα δεν πήραν ποτέ και καλώς δεν πληρώθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλα, κι αλλο επιδομα;;; Εδω μπροστα σε γνωστο εμπορικο κεντρο βορειων προαστειων ειχαμε καταγγελιες για "παλαιους" οτι παιρνουν "επιδομα" απο τους μαυρους! Ποσο να παρουν πια;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ.ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.