Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Να αναγνωρισθεί ο χρόνος φοίτησης στις σχολές Δ.Α. ως συντάξιμος


Με έγγραφο της (13/01/2011) προς τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γεώργιο Ντόλιο και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ ζητά να αναγνωρισθεί ο χρόνος φοίτησης στις Σχολές της Δημοτικής Αστυνομίας ως συντάξιμος.


Δείτε το έγγραφο εδώ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-1 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΩΝ+1 ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ-.ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο τους αλλά εδώ και 3 χρόνια σε πολλούς δήμους δεν έχουν γίνει οι κρίσεις και οι Αντιδήμαρχοι κάνουν πάρτι, όπως επίσης μεταφράζουν τις αρμοδιότητες μας όπως τους συμφέρει διότι το υπουργείο εσωτερικών ακόμα να βγάλει τον τρόπο άσκησης των
αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Αστυνομίας, υη διαδικασία
ελέγχου και βεβαίωσης των παραβάσεων και κάθε άλλη
αναγκαία λεπτομέρεια.

Αυτά τα χαρτιά ακόμα τα περιμένουμε!

Ανώνυμος είπε...

Η απλα μας "γλειφει" για να μαζέψει λαό να αντισταθεί για το σενάριο που λέει ότι θα γίνουμε μητροπολιτική αστυνομία (και θα ξεφύγουμε από τους αιρετούς). Δεν είχαμε δηλαδή ΚΑΝΕΝΑ αλλο πρόβλημα, με αυτό ασχολήθηκαν πρώτα έτσι;

Ανώνυμος είπε...

O ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΘΕΜΗΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ?ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε Δημοτικέ Αστυνόμε,
Απ΄ ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σας η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει κάνει πολύ λίγα για σας και μάλλον έχετε δίκιο, επιτρέψτε μου όμως να σας ρωτήσω κάτι: εσείς τι έχετε κάνει για την ΠΟΕ ΟΤΑ? Είσαστε τόσα άτομα, αμφιβάλω εάν έχετε έναν εκπρόσωπό σας στην Ομοσπονδία. Και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα επειδή λέγεστε ΄΄δημοτικοί αστυνόμοι΄΄ και όχι διοικητικοί ή οτιδήποτε άλλο. Εάν φύγετε από την ομοσπονδία, όλα αυτά που φοβόσαστε μην πάθατε, θα τα πάθετε εν μια νυκτί. Αυτό που σας μένει είναι να οργανωθείτε και να εκλέξετε όσο το δυνατό περισσότερους εκπροσώπους σας στην ΠΟΕ ΟΤΑ, έτσι ώστε να έχετε από πρώτο χέρι επαφή με τα αιτήματά σας και να τα προωθείτε. Δεν είμαι Δημοτικός Αστυνομικός, αλλά διοικητικός υπάλληλος 30 ετών, με στενούς δεσμούς με το χώρο σας. Πολιτικά ανήκω στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, έχω όμως να σας πω ότι αυτή η Ομοσπονδία είναι η καλύτερη των τελευταίων 30 ετών. Προς θεού μείνετε κοντά της. Απ΄ ότι βλέπω οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θέλουν και αυτές να αποσχιστούν. Εάν φεύγει από την ομοσπονδία ένας ένας θα πάθουμε ότι έχουν πάθει και οι εμποροϋπάλληλοι. Το μεγάλο κτύπημα στο συνδικαλιστικό κίνημα το έχουν δώσει οι ηγεσίες, μετά το ΠΑΜΕ (με τις ξεχωριστές πορείες κλπ), τώρα μας μένει να διαλυθούμε και από μόνοι μας. Αυτό περιμένουν και αυτοί. Το ΠΑΜΕ μόνο του, οι Δημοτικοί Αστυνόμοι μόνοι τους, η καθαριότητα μόνη της, οι διοικητικοί μόνοι τους κλπ. Συνάδελφοι ας είμαστε πιο σοβαροί στις προτάσεις μας. Ο εχθρός καραδοκεί. Αλλοίμονο σ΄ αυτόν που θα βγει από το μαντρί!. Κοιτάξτε λίγο πίσω στην ιστορία και θα καταλάβετε τι λέω. Ένας συνάδελφος διοικητικός, που μοιράζετε μαζί σας τις αγωνίες σας, διαβάζει καθημερινά τη σελίδα σας και σας συγχαίρει για την αντικειμενικότητά της.







































;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η κλασσική ιστορία με τα πρόβατα που όταν μένουν στο μαντρί τα τρώει ο άνθρωπος ενώ όταν βγαίνουν από το μαντρί τα τρώει ο λύκος. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ο όρος πρόβατο. Με εκνευρίζει και συνάμα με θλίβει βαθύτατα η κατάντια μας. Συγκεκριμένα ο "προστάτης μας" ΠΟΕ-ΟΤΑ την τελευταία φορά που της ζητήθηκε η γνώμη για την τύχη της Δημοτικής Αστυνομίας κατά τη συζήτηση του 3731 στην επιτροπή της βουλής απλά έκατσε να απολαύσει τον ρήτορα της ΠΑΣΔΑΠΥ και στη συνέχεια έκανε 3 παρατηρήσεις:
1. Να μην οπλοφορούμε.
2. Να μας χορηγηθεί εξοπλισμός αμυντικού χαρακτήρα.
3. Και να μην απωλεσθεί η πολύτιμη εμπειρία των παλαιοτέρων στελεχών του κλάδου, οι οποίοι βέβαια ασκούσαν εντελώς άσχετες αρμοδιότητες με τις τωρινές μέχρι το 2002.
Με τιμή ένα βόδι.