Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές

Συνάδελφοι,
φίλες και φίλοι του ιστολόγιου μας,

λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα αλλά και το τέλος αυτής της χρονιάς νοιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά για τη στήριξη που προσφέρατε στο συγκεκριμένο χώρο από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του.

Με σχόλια, παρατηρήσεις, αιχμές, ειδήσεις ή απλά με μια επίσκεψη δώσατε λόγο ύπαρξης στο blog. Με αντιπαραθέσεις που μερικές φορές ξέφυγαν από απλούς διαξιφισμούς αλλά ανέδειξαν διαφορετικές απόψεις, τάσεις, και αντιλήψεις μετατρέψατε ένα απλό ιστολόγιο σε χώρο ελεύθερης διακίνησης ιδεών και μια καθημερινή συνήθεια συναδέλφων από όλη τη χώρα.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα αναζητώντας και αναδεικνύοντας όλα αυτά που μας αφορούν, όχι απαραίτητα μόνο στα στενά υπηρεσιακά πλαίσια. Ελπίζουμε με τη δική σας συμμετοχή και μέσα από τη διαφορετικότητα του καθενός να προσελκύσουμε κι άλλους φίλους-συναδέλφους γιατί το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ οι διαφορετικές απόψεις αλλά η αδιαφορία και η απάθεια.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΣ ΜΑΣ...!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ & ΕΓΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ -ΥΓΕΙΑ -ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ . ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ . ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ? Η ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΩΣΤΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

τι σχεση εχει αυτο που εγραψες με τη 2 ετια- καταργηση 8 ετιας?