Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Διεξαγωγή ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης για τους υπαλλήλους δημοτικής αστυνομίας για το μήνα Ιανουάριο

Για το μήνα Ιανουάριο, η διεξαγωγή του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης που προβλέπεται στο άρθρο 16 παρ. 4 του ν. 3731/2008 (ΦΕΚ Α΄ 263), για προσωπικό που υπηρετούσε ήδη σε υπηρεσία δημοτικής αστυνομίας, πριν την έναρξη ισχύος του π.δ. 135/2006 και δεν είχε εκπαιδευτεί θα λάβει χώρα:
- από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010 έως την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010
στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας (Λεωφ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές- Αττικής) για όσους επέλεξαν ότι δεν επιθυμούν διαμονή και διατροφή και στη Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας (25ης Μαρτίου 100, Τ.Κ.: 502 00 Πτολεμαΐδα) για όσους δήλωσαν ότι επιθυμούν διαμονή και διατροφή.
Οι προς επιμόρφωση υπάλληλοι δημοτικής αστυνομίας που θα διαμείνουν εντός της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας πρέπει να προσέλθουν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 κατά τις ώρες 18:00 έως 21:00 στη Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας.
Οι επιμορφωνόμενοι που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην Αθήνα παρακαλούνται όπως προσέλθουν στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Κτίριο Γ΄ (Λεωφ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές- Αττικής) τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 07:30π.μ.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούνται οι Περιφέρειες στις οποίες απευθύνεται το παρόν να αποστείλουν άμεσα το παρόν στους ΟΤΑ α΄ βαθμού χωρικής τους αρμοδιότητας, προκειμένου να ενημερωθούν ενυπόγραφα όλοι οι υπάλληλοι δημοτικής αστυνομίας που έχουν υποβάλει αίτηση για τη συμμετοχή τους στο ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για το διάστημα από 11 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2010.

Επίσης σας γνωρίζουμε τα εξής:
Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν στολή.
Τα μαθήματα διεξάγονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες.
Ο αριθμός των δικαιολογημένων απουσιών που δικαιούται ο προς επιμόρφωση υπάλληλος είναι δύο (2) ημέρες σε όλη τη διάρκεια του επιμορφωτικού προγράμματος. Σε περίπτωση υπέρβασης των καθοριζόμενων ημερών, ο υπάλληλος αποκλείεται από το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Το παρόν έγγραφο μπορείτε να το αναζητήσετε και στον δικτυακό τόπο του ΥΠ.ΕΣ.:
www.ypes.gr, στη διαδρομή Περιφερειακή Διοίκηση – Αυτοδιοίκηση / Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού/ Δημοτική Αστυνομία/Εγκύκλιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: