Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

TV100 : Από το "Γυαλί" στα ...σκουπίδια!

Αναδημοσίευση άρθρου

Τη λύση της σύμβασης για όσους έχουν δεύτερη εργασία στον ευρύτερο δημόσιο τομέα αποφάσισε η δημοτική αρχή του Γιάννη Μπουτάρη και το ΔΣ της ΔΕΠΘΕ, για τη Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης και Θεάματος, στην οποία ανήκουν το δημοτικό τηλεοπτικό κανάλι TV-100 και τα δημοτικά ραδιόφωνα.

Πρόκειται για μία απόφαση, η οποία αφορά πρωτίστως τους δημοσιογράφους κι όσους εργάζονται παράλληλα ως εφοριακοί σε ΔΟΥ, στην εκπαίδευση ως δάσκαλοι, στο Μακεδονικό-Αθηναϊκό Πρακτορείο, στην ΕΤ3 κτλ.

Παράλληλα άτομα στην TV-100 με δικές τους εκπομπές, που εργαζόταν ως αποσπασμένοι υπάλληλοι του δήμου από τον τομέα καθαριότητας, επανέρχονται στις κανονικές θέσεις εργασίας τους, στις οποίες παρεμπιπτόντως δεν είχαν απασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν, σύμφωνα με την απόφαση της δημοτικής αρχής.

(πηγή : aftodioikisi.gr)

7 σχόλια:

ΣΠ είπε...

Πόσα άτομα τελικά δουλεύουν σ'αυτή την καθαριότητα???Αρα τώρα δεν θα έχουν ανάγκη από οκτάμηνα, θα καλυφθούν οι θέσεις. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και μετά κατηγορούν πώς πήραμε εμείς τις θέσεις μας που περάσαμε από όλα τα απαιτούμενα στάδια κ σχολή εκπαίδευσης, το πιο ντροπιαστικό θα είναι αν έπαιρναν και τις υπερωρίες από την καθαριότητα κ διπλό μισθό! Τελικά η βρωμιά είναι πολύ περισσότερη στον πάτο, εκεί που δεν φαίνεται με το απλό μάτι. Που να σκεφτούμε κ πως είναι διορισμένες οι γραμματείς, οι δημόσιες σχέσεις, οι κλητήρες του πρώην Δημάρχου κ πόσοι υπάλληλοι που μας κάνουν τους καμπόσους δεν βρίσκονται σε εκείνη τη θέση, ανευ πτυχίων, χαρτιών και γνώσεων και ανευ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΣ!ΕΛΕΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.Βγαίνουν κ σχολιάζουν κιόλας ακόμα. Μόνο ο ανδριάντας του Κ.Καραμανλή τους ένοιαζε, ακόμα κ αυτός θα τους έφτυνε κ θα αρνιόταν να το τιμούν κάτι τέτοιοι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΧΩΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

xeirotero ayto apo proistamenous, dhmosia proswpa ths polhs me Ekpompes!!!Tragikothta!

Ανώνυμος είπε...

Από απλό ενδιαφέρον, τι προσόντα οφείλει να έχει ένας κλητήρας για το γραφείο δημάρχου? προϋπηρεσία σε κυλικείο? Τεστ δεξιοτήτων που να περιλαμβάνει αγώνα ταχύτητας και δακτυλουργικά με τους φακέλους?
Να σοβαρευτούμε λίγο....
Το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου πλην ελαχίστων περιπτώσεων (λιγότερο από 10% μαζί με το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας)σίγουρα δεν είναι διορισμένο μέσω ΑΣΕΠ. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να απαξιώνουμε το σύνολο των υπαλλήλων. Γνωρίζω προσωπικά υπάλληλο-γραμματέα του πρώην Δημάρχου που ο νυν Δήμαρχος της τάζει τον ουρανό με τα άστρα για να παραμείνει. Τυχαίο?

Πέτρος

Stella Ps. είπε...

Oxi agaphte Petro den einai tuxaio, kai sigoura uparxoun anthrwpoi pou phran theseis k tis apogeiwsan, dystuxws omws gia ayta ta atoma k gia osous dioristhkan nomima, oloi oi upoloipoi apaxiwnoun autous tous ypallhlous.Opote to idio leme, to thema einai poios exei k meridio euthinis, oxi oi upallhloi pou brhkan thesoula k ekatsan, alla oute k autoi pou tous bgainei o patos gia thn thesoula..

Ανώνυμος είπε...

Το να ειναι καλος υπαλληλος καποιος σε μια θεση στην οποια μπηκε απο το παραθυρο δεν ειναι δικαιολογια, απλα δειχνει φιλοτιμο, που θα επρεπε να εχουν ολοι. ΟΛΟΙ να μπαινουν αξιοκρατικα και ΟΛΟΙ να δουλευουν. Ολα τα αλλα δημιουργουν προβληματα

Ανώνυμος είπε...

Για το μερίδιο ευθύνης θα συμφωνήσω δυστυχώς απόλυτα.

Πέτρος