Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Δύναμη

Το Σ.Δ.Α.Θ. σας ενημερώνει-υπενθυμίζει ότι από τον Ιανουάριο του 2009 μπορεί να δεχθεί νέα μέλη από όλους τους δήμους του Ν. Θεσ/νίκης. Όσοι συνάδελφοι δημ. αστυνομικοί ενδιαφέρονται να εγραφούν ως μέλη στο Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, μπορούν να στείλουν email στο sdathess@yahoo.gr, γράφοντας απλώς ονομ/νυμο, δήμο στον οποίο εργάζονται και φυσικά ένα τηλ. επικοινωνίας. Εμείς, σε εύλογο χρονικό διάστημα θα έρθουμε σ΄επαφή με τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους, για την ενημέρωση και εγγραφή τους.
Από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι ουδέποτε κεντρικό σωματείο εργαζομένων οποιουδήποτε δήμου ενδιαφέρθήκε για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ προβλήματα, για τον απλούστατο λόγο ότι είμαστε λίγοι άρα και λίγα τα..."κουκιά" στις εκλογές τους...Να 'στε σίγουροι, ότι δε θα έρθουν ποτέ σε σύγκρουσή με τις διοικήσεις των δήμων για τα θέματά μας, για 5-10 Δημ. Αστυνομικούς...Όσοι εργάζεστε καιρό (κυρίως σε μικρούς σχετικά δήμους) θα το ΄χετε αντιληφθεί ήδη.
Τα σχέδιο του ΣΔΑΘ προβλέπει, για όσα μέλη/δήμους εγγραφούν, την δημιουργία ομάδων εργασίας ανά δήμο η οποία θα έρχεται σε άμεση επαφή με το Δ.Σ. του σωματείου το οποίο θα δίνει τις ανάλογες κατευθυντήριες γραμμές και αν χρειάζεται θα επεμβαίνει το ίδιο.
Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Θεσ/νίκης δεν ανήκει και δεν υποστηρίζεται από κανένα κόμμα. Είναι εντελώς ακομμάτιστο και αυτόνομο, πράγμα αν όχι μοναδικό, σίγουρα σπανιότατο για τον συνδικαλισμό στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: