Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη Εργατική Πρωτομαγιά


Αθήνα, 29 Απριλίου 2013

Αριθμ. Πρωτ.: 416





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ 2013


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη δύσκολη αυτή συγκυρία, απευθύνει ταξικό, ενωτικό και αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που τα τελευταία τρία (3) χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων και τους καλεί σε μαζική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ και τις απεργιακές συγκεντρώσεις της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ που θα γίνουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ 2013.

Ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η τρικομματική συγκυβέρνηση διαλύει τις Δημόσιες Υπηρεσίες, καταργεί τη μονιμότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων και προσπαθεί με κάθε τρόπο (νομικό, πολιτικό και πραξικοπηματικό κ.λπ.) να οδηγήσει χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους στην απόλυση και την ανεργία.

Η κατάργηση των Ν.Π.Ι.Δ. (Επιχειρήσεις των Ο.Τ.Α.), η διαδικασία παραγωγής «επίορκων» αποτελούν το όχημα της τρικομματικής συγκυβέρνησης για μαζικές απολύσεις και την υλοποίηση των δεσμεύσεων των μνημονίων.

Εμείς αυτό που έχουμε πλέον καθήκον είναι ο καθημερινός, επίπονος και επίμονος αγώνας μας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και την υλοποίηση πολιτικών που να διασφαλίζουν και να διευρύνουν τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ 2013 
 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ – 11.00 π.μ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

                  Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας                Θέμης Μπαλασόπουλος             Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: