Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Thessalonikimesaapoeikones.blogspot.gr : «ποιούς άραγε να φωτογράφιζε ο "νόμος" για τις κρίσεις των Διευθυντών στη Δημοτική Αστυνομία;»

Δύο άρθρα που αναφέρονται στην Δημοτική Αστυνομία Θεσ/νίκης, αλιεύσαμε από το γνωστό ιστολόγιο thessalonikimesaapoeikones.blogspot.gr και για το λόγο ότι αφορούν άμεσα την υπηρεσία μας ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τα αναδημοσιεύσουμε, όπως κάνουμε πάντα.

  • Στο πρώτο άρθρο λοιπόν που τιτλοφορείται  "Να σε ρωτήσω αν πιστεύεις..." με αφορμή την αποστολή φωτογραφιών (φώτο) συγκεκριμένων σημείων της πόλης από αναγνώστη του εν λόγω ιστολογίου, γίνεται απ' ευθείας "επίθεση" στο πρόσωπο της τέως αντιδημάρχου Δ.Α. κας Καλυψώς Γούλα και του Διευθυντή της Δ.Α. Θεσ/νίκης κ. Ε. Κρημίτσα, για τον οποίο αναφέρει, εκτός των άλλων, ότι : «απέτυχε παταγωδώς να κάνει το παραμικρό στην πόλη, καθαρά λόγω ανικανότητας λόγω τρόπου σκέψης».
  • Στο δεύτερο άρθρο με τίτλο : "Ισόβια θητεία του διευθυντή Δημοτικής Αστυνομίας!" ο αρθρογράφος ασχολείται με την «ισόβια», όπως την αποκαλεί, θητεία του Διευθυντή της Δ.Α. Θεσ/νίκης...
Εδώ, ένα παλαιότερο άρθρο του ίδιου συντάκτη (στο e-περιοδικό "parallaximag.gr"), για την υπηρεσία μας. Τελικά όντως, πρέπει να μας αγαπούν πολύ ως υπηρεσία "δίπλα στον πολίτη"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: