Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Δ. Θεσ/νίκης : Ποιοί οι νέοι Αντιδήμαρχοι - Διεύθυνση με εντεταλμένο η Δημοτική Αστυνομία

Λευτέρης Κιοσέογλου
Τις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων για την επόμενη διετία ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στη δημοτική του ομάδα, η οποία συνεδρίασε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Μετά τις επαφές που είχε με συνεργάτες του και με δημοτικούς συμβούλους αλλά και μετά από αντιδράσεις που προέκυψαν, ο Γιάννης Μπουτάρης, προχώρησε σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής και παρουσίασε το νέο σχήμα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, το νέο σχήμα έχει ως εξής:

Ο Ανδρέας Κουράκης παραμένει στην Aντιδημαρχία Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων.

Ο Κώστας Ζέρβας παραμένει αντιδήμαρχος και η αντιδημαρχία περιβάλλντος κι ελεύθερων χώρων μετονομάζεται σε Ποιότητας Ζωής.

Ο Χασδάι Καπόν ορίζεται αντιδήμαρχος Eπιχειρηματικότητας και Aπασχόλησης.

Ο Γιώργος Αρβανίτης αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Στη θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και ανακύκλωσης παραμένει ο Θανάσης Παππάς.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης παραμένει η Καλυψώ Γούλα. Η αρμοδιότητα της Δημοτικής Αστυνομίας περνά στον  Γενικό Γραμματέα του δήμου Θωμά Ψαρρά με εντεταλμένο σύμβουλο τον Λευτέρη Κιοσέογλου.

Ο Αντώνης Καρούμπης παραμένει αντιδήμαρχος Σχολικής μέριμνας και δια βίου μάθησης .

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού αναλαμβάνει η Έλλη Χρυσίδου.

Εντεταλμένος σύμβουλος σε ζητήματα κυκλοφορίας παραμένει ο Γιώργος Δημαρέλος, ενώ ορίζονται τέσσερις νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι:

Θέμης Σεβαστιάδης: Εθελοντισμού

Άννα Αγγελίδου: Κοινωνικής Πρόνοιας

Τάσος Τελίδης: Μετανάστευσης.

Καταργείται η αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών. Η Μαρία Πασχαλίδου ορίζεται Πρόεδρος Κοινωφελούς επιχείρησης με αντικείμενο το Thessaloniki 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, στον απερχόμενο αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Σπύρο Πέγκα, προτάθηκε να αναλάβει εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τουρισμού, ωστόσο, μετά την άρνησή του, η αρμοδιότητα πέρασε στην αντιδημαρχία του Χασδάι Καπόν.

(Πηγή : thestival.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: