Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας σήμερα Παρασκευη 14/9

Δελτίο τύπου

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ.: 1084
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), αποφάσισε την προκήρυξη 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, από τις 7.00 έως τις 11.00 το πρωί. Εκφράζει με τον τρόπο αυτό την αντίθεσή της στην προσπάθεια της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει και να ποινικοποιήσει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που αγωνίζονται για να ανατρέψουν τις αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πραγματοποιείται με αφορμή τη σύλληψη και την παραπομπή, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, τριών οδηγών απορριμματοφόρων οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις 29 Αυγούστου. Η εκδίκαση της υπόθεσής τους, γίνεται την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012, στις 9.00 το πρωί, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την 4ωρη στάση εργασίας και τη συγκέντρωση συμπαράστασης που θα κάνουν στις 8.30 το πρωί έξω από το κτίριο 16 των Δικαστηρίων, θα στείλουν την απάντησή τους στις κατασταλτικές μεθόδους της κυβέρνησης. Της κυβέρνησης που έχει «ανοίξει» διάπλατα την πόρτα στην τρόικα και από κοινού αποφασίζουν την εξόντωση της Ελληνικής κοινωνίας, το ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές, επιβάλλοντας σειρά «βάρβαρων» μέτρων κατά των μισθωτών και των συνταξιούχων.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: