Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Προπηλακισμούς και απειλές από συνδικαλιστές καταγγέλλει ο Δανιηλίδης

Σ. Δανιηλίδης (φώτο αρχείου)
Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεάπολης Συκεών. Συνδικαλιστές βρέθηκαν στην αίθουσα για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου την περίοδο των εορτών.

Με αφορμή ο περιστατικό, ο Δήμαρχος, Σίμος Δανιηλίδης δήλωσε: «Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Νεάπολης-Συκεών, αποφάσισε να μεταφέρει σήμερα νωρίς το απόγευμα τις ‘‘κινητοποιήσεις-διαμαρτυρίες’’ της μια ελάχιστη μειοψηφία ‘‘συνδικαλιστών’’, οι οποίοι αντιδρούν στη λειτουργία των παιδικών σταθμών του δήμου Νεάπολης-Συκεών τις εργάσιμες ημέρες κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αγνοώντας πλήρως τις ανάγκες της κοινωνίας και των εργαζόμενων οικογενειών. Μετά την αποτυχημένη πρωινή απόπειρά τους, με προκλητικό τρόπο και συμπεριφορά - επικουρούμενοι και από συμβούλους της αντιπολίτευσης- επιχείρησαν να επιβάλουν ως έκτακτο θέμα τη λήψη απόφασης ώστε οι Παιδικοί Σταθμοί να μείνουν κλειστοί. Όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσε να περάσει η παράλογη απαίτησή τους, τότε μεθόδευσαν τη διάλυση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου».

Ο κ Δανιηλίδης κατήγγειλε ακόμη « προπηλακισμούς, απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών της διοίκησης». «Όπως προκύπτει από τα γεγονότα, πρόκειται για μεθοδευμένες κινήσεις ελάχιστης μειοψηφίας ‘‘συνδικαλιστών’’ που θέλουν να επιβάλλουν την πολιτική τους χάριν των συντεχνιακών τους συμφερόντων» ανέφερε και πρόσθεσε: «Είμαστε βέβαιοι για τη στάση της κοινωνίας απέναντι στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που -για λόγους αντιπολιτευτικού, παραταξιακού και κομματικού συμφέροντος και μόνο- επιδεικτικά ταυτίστηκαν με την ελάχιστη μερίδα των ‘‘συνδικαλιστών’’, τους φωνασκούντες, τους προπηλακίζοντες και τους τραμπουκίζοντες, περιφρονώντας ταυτόχρονα τις πραγματικές ανάγκες των εργαζόμενων συνδημοτών μας. Η κοινωνία, πλέον, γνωρίζει και είμαστε βέβαιοι ότι καταδικάζει με τον πλέον σκληρό τρόπο αυτού τους είδους τις πολιτικές συμπεριφορές».

(Αναδημοσίευση από : thestival.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: