Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Απογραφή της περιουσίας του δήμου κάνει ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Απογραφή όλων των περιουσιακών στοιχείων του δήμου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει ως το πρώτο τρίμηνο του 2011, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Συγκεκριμένα...
ο κ. Μπουτάρης προγραμματίζει την ανάθεση της πλήρους και αναλυτικής απογραφής όλων των περιουσιακών στοιχείων του δήμου, κινητών και ακινήτων, καθώς και της ακριβής αποτύπωσης των οικονομικών δεδομένων σε ιδιωτικό οίκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λύση της απογραφής, κρίθηκε αναγκαία λόγω της πρόθεσης της νέας δημοτικής αρχής να γνωρίζει επακριβώς τις υποχρεώσεις και τις δυνατότητες που έχει ο δήμος Θεσσαλονίκης.


(πηγή: www.aftodioikisi.gr)


Επίσεις διαβάστε στο ιστολόγιο των συναδέλφων από την Αθήνα την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας (ΣΔΑΑ) για τα επεισόδια, μετά από επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων μικροπωλητών την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα (Πατησίων έξω από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), που κατέληξαν στον ελαφρύ τραυματισμό τριών συναδέλφων Δ.Α. και σε καταστροφές σε ένα περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας, σε δύο μοτοσικλέτες της, σε ένα βαν, αλλά και σε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διερχόταν από το σημείο και τον γενικό σχολιασμό του περιστατικού από τους συντάκτες του ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: