Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας : Τίτλοι τέλους

Σε εφτά αντιδημαρχίες (από εννέα που του επιτρέπει ο «Καλλικράτης» και οκτώ που υπάρχουν σήμερα) κατέληξε τελικά ο Γιάννης Μπουτάρης για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τις:



-Αντιδημαρχία Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων. Αντιδήμαρχος Ανδρέας Κουράκης, στενός συνεργάτης του νέου δημάρχου και εκ της ισχυρής τριανδρίας της νέας δημοτικής αρχής (Μπουτάρης, Κουράκης και Παναγιώτης Αβραμόπουλος που θα είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου).

-Αντιδημαρχία Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης. Αντιδήμαρχος Χασδάϊ Καπόν.

-Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη. Αντιδήμαρχος Καλυψώ Γούλα.

-Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών. Αντιδήμαρχος Μαρία Πασχαλίδου.

-Αντιδημαρχία Ανακύκλωσης και Καθαριότητας. Αντιδήμαρχος Στάθης Αβραμίδης, μέλος της νεοσύστατης «Δημοκρατικής Συμμαχίας» της Ντ. Μπακογιάννη.

-Αντιδημαρχία Αστικού Περιβάλλοντος και Ελεύθερων Χώρων. Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

-Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού. Αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας.

Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι της κάθε αντιδημαρχίας, καθώς και το αντικείμενο της αρμοδιότητάς τους.

Τέλος, για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου επελέγη ο κ. Θωμάς Ψαράς

Σχόλιο :

Όπως γίνεται αντιληπτό η μέχρι σήμερα Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας συγχωνεύεται με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε μια νέα με επωνυμία που δημιουργεί διαφορετικούς συνειρμούς. Εμείς δεν θα σταθούμε στα ονόματα και τους τίτλους αλλά στις πράξεις τις οποίες θα κρίνουμε όπως έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση. Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα για τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου Δημοτικής Αστυνομίας προορίζεται ο κος Χαρίσης Θέμης, πρώην Προϊστάμενος Δίωξης Οικονομικού – Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Οργανωμένου εγκλήματος και Εμπορίας ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσ/νίκης και από το 2008 απόστρατος με το βαθμό του Υποστρατήγου. Ευχόμαστε σε όλους τους νέους Αντιδημάρχους καλή επιτυχία για το καλό της πόλης ενώ με την νέα Αντιδήμαρχο κα Γούλα και τον νέο εντεταλμένο σύμβουλο θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε, ελπίζουμε, πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους.

(πηγή : aftodioikisi.gr)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί, μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι κάνετε "κοινωνική πολιτική";

Ανώνυμος είπε...

Ε βεβαια, εξ ου και το χαρωπο παρτοκαλι ανθρωπακι

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/k%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5.html

kai http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_6980.html

pou na ta steilw afta??? Ntrepomai! Synadelfoi parakalw synelthete ligo kai deite ti lene oi alloi gia mas. Pithanotata na itan dikaiologimenoi oi synadelfoi gia diaforous logous, alla ti deixnoume eksw????

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλουμε χειρότερες συνθήκες θέλουμε διασφάλιση αξιοπρέπειας του κλάδου μας, ανεξαρτησία απο κάθε συμφέρον και εξασφάλιση της πραγματικής βελτίωσης των συνθηκών της εργασίας μας, όχι ανεδαφικές ή ύποπτες διεκδικήσης αλλαγής του ρόλου μας ή αλλοίωσης του ανακριτικού μας ρόλου, δεν θέλουμε να είμαστε τα πρωτοπαλίκαρα κανενός δημάρχου αλλά ούτε θέλουμε να είμαστε μπάτσοι imitation.

Ανώνυμος είπε...

Εξω δειχνουμε οτι θελουμε μεταταξη, με καταλληλοτερη υπηρεσια υποδοχης για εμας την υπηρεσια καθαριοτητας...

Τι;; Εχεις πτυχιο;;; Μα... ως ΔΕ δεν δουλευες προηγουμενως;;; Ας προσεχες...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΩΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ:
1. ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΚΑΡΦΙ), ΟΠΕΡ ΕΣΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΜΟΣΑΝΤ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (CIA) , ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ.
2. ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ. Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ. ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ 1974 'ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ' ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΗΜΑ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ
3. ΝΑ ΗΤΑΝ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΛΙΓΟΝ "ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ", ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ.ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ.
4. ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

kala exete lyssaksei eseis ta ndakia...

Ανώνυμος είπε...

Καμμένο και προβοκατόρικο σχόλιο το τελευταίο.

Ανώνυμος είπε...

12:23 εισαι μεγααααλο προβατο! Απο ολα οσα συμβαινουν γυρω μας εσυ ειδες την ευθυνη ΕΝΟΣ κομματος... Αντε σε καμμια τοπικη παιδακι μου και σε κανα καφενειο και κανε μας την χαρη να κανουμε τη δουλεια μας

ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΓΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ