Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

4ωρη Πανελλαδική στάση εργασίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/12/2009 αποφάσισε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Αριθμ. Πρωτ.: 1280


Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 – 11.00 π.μ. μέχρι τέλος ωραρίου
Συνάδελφοι,

Η αντίδραση και ο αγώνας του συνδικαλιστικού κινήματος και των εργαζομένων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, ενάντια στον προϋπολογισμό του 2011 και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του μνημονίου των τοκογλύφων δανειστών, που υλοποιεί η κυβέρνηση, συνεχίζεται.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στη συνεδρίασή της την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010 αποφάσισε την πραγματοποίηση 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου.
Την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στις 12.00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27 – Αθήνα) και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ΠΟΡΕΙΑ και συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. στις 1.00 το μεσημέρι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Συνάδελφοι,
Όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑ υπερασπίζονται τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά και οικονομικά τους δικαιώματα που αμφισβητούνται, ανατρέπονται και υπονομεύονται από τις ασκούμενες πολιτικές.
 
ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ…
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αγαπητοί μου συνάδελφοι.με τα τερτίπια σας και την ανικανότητα σας συζητάνε κύκλοι της βουλής ενδεχόμενη κατάργηση της υπηρεσίας.ο ένας τον πονάει ο πισινος του, ο άλλος να μην γίνουμε αστυνομια,και ο άλλος όχι στα όπλα.για τους παραπάνω ανεύθυνους θα την πληρώσουμε όλοι μαζί Γιατί είμαστε γιωταδες και άχρηστοι.και εσείς του φόρουμ αυτά να τα ανεβασετε τα σχόλια και όχι να τα ονόματα όπως κάνετε συνήθως.αυτά τα ολίγα και περαστικά σας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε, φαντάζομαι πως μπορούσες να επιλέξεις να εργαστείς ως ειδικός φρουρός στην ΕΛ.ΑΣ., κάνω λάθος;
Γιατί διάλεξες τη δημοτική αστυνομία, που τη διαλέγουν αρκετά άτομα, τα οποία, έχουν επιλέξει να δουλέψουν ως πολιτικό προσωπικό (και όχι σε σώμα όπως η ΕΛ.ΑΣ), που έχουν επιλέξει μια εργασία όπου δεν προϋποθέτει οπλοφορία, μια εργασία που δε σχετίζεται με την καταστολή της βίας, μια εργασία σε δήμο;

Ανώνυμος είπε...

1157 Δεν ξερω που εβγαλες αυτα τα οποια λες για τον χαρακτηρα της υπηρεσιας. Την οριζεις σαφεστερα και απο τον νομο. Δεν εχει σημασια ομως. Μακαρι να βγω ψευτης και να μην βρεθουμε σε 2 χρονια (αν ολα πανε στραφι) ψαχνοντας για δουλεια. Αν διαφωνεις μπορεις να στειλεις την αναφορα σου στον Στρος Καν. Ειναι συνταγματικο σου δικαιωμα. Εκτος εαν εως πριν σε χαρτζηλικωνε ο πατερας σου και μπορει να το κανει και μετα.

Ανώνυμος είπε...

11:57 αυτα θα να μου τα πεις οταν θα μας δινουν τα παπουτσια στα χερια επειδη εμεις ειμαστε ανευθυνοανευθυνοι και δεν θελουμε να εργαστουμε με ζηλο!περναει ο μικροπωλητης απο μπροστα σας και εσεις τα ξυνετε!τι να πω αλλο!η αναισθησια σε ολο της το μεγαλειο!καλα θα μας κανουν και θα μας καταργησουν για να βαλετε ολοι σας μυαλο!την εχετε σει δημοσιουπαλληλικι και ξερο ψωμι!τωρα που θα το χασετε και το ψωμι θα κατσετε και πανω στον ροζο!αυτα τα ολιγα!

Ανώνυμος είπε...

Καλή η προσπάθεια τρομοκράτησης των συναδέλφων με τη "συζήτηση κύκλων στη Βουλή". Η ραδιο-αρβύλα στο βωμό 2-3 συναδέλφων με σύνδρομο κατωτερότητας σε σχέση με την ΕΛΑΣ, που χρησιμοποιούν όλα τα μέσα της προπαγάνδας για να περάσουν τις θέσεις τους με πρώτο την κινδυνολογία.
Ποιοι είναι αυτοί οι κύκλοι συνάδελφε; Μπορείς να κατανομάσεις έστω και έναν βουλευτή που συμμετέχει σε αυτόν τον κύκλο;
Γιατί στον κυβερνητικό χώρο δεν υπάρχει ούτε ένας. Αναφέρεσαι σε κάποιους από τους βουλευτές του ΚΚΕ; Δεν έχουν αλλάξει οι απόψεις τους από το 2002, δεν είναι κάτι καινούριο. Σε ποιους αναφέρεσαι;
Να γίνεις υπο-ΕΛΑΣ λοιπόν, για να γεμίσεις τον άκρατο ανδρισμό σου και εγωισμό σου (συγνώμη: εσύ νοιάζεσαι για τους δημότες, εμείς το 99% της υπηρεσίας τους έχουμε γραμμένους). Σε κάθε ανάρτηση του ΣΔΑΘ (και του athens-municipal παλιότερα;) είσαι εδώ για να βγάλεις τη χολή σου και να παραποιήσεις την πραγματικότητα.
Σε ενοχλεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ που χάρη σε αυτήν αμοίβεσαι όπως οι δημοτιοκοί υπάλληλοι; Προτιμάς να είσαι μια υπο-ΕΛΑΣ με τον ανθυπο-μισθό που αυτό συνεπάγεται. Γιατί ως υπο-ΕΛΑΣ ελπίζω να μην τρέφεις αυταπάτες ότι θα πληρώνεσαι καλύτερα. Όσο για το έργο της διαλυμένης ΕΛ.ΑΣ. στην οποία θέλεις να μοιάσεις το βλέπουμε κάθε ημέρα, και χειρότερα ακόμη, το βλέπει και ο κόσμος. Γιάυτό χάψε το επιτέλους. ΕΛΑΣ δεν θα γίνουμε, άντε αν επικρατήσει το δικό σου 1% να γίνουμε υπο-ΕΛΑΣ, το οποίο υα κόμπλεξ κατωτερώτητας σου δεν θα μπορούν να χωνέψουν και θα ζητάς τότε εξίσωση. Στο ενδιάμεσο θα έχουμε θρηνήσει κανά νεκρό, αλλά μάλλον δεν σε νοιάζει...

Ανώνυμος είπε...

4:36 οταν ερθει αυτη η στιγμη για αυτα που σας ειπα (η οποια θα ειναι μεσα στο 2011)τοτε να μου το πεις εξυπνακια!δεν νιωθω κανενα κομπλεξ απλα ειμαστε μια αχρηστη υπηρεσια αυτο ειναι ολο!ασε τα υπο-ελας και τις λαλακιες σου και συνελθε!ετσι και αλλιως ολα αυτα που συζηταμε ειναι ανουσια!2 ειναι τα σεναρια....

1,διαλυση υπηρεσιας και μας μετακινουν σε υπηρεσιες του δημου!

2,εκπαιδευση 2-3 μηνες στην ελας και ενσωματωση οσων την επιθυμουν(οι υπολοιποι απολυση)!

το πρωτο σεναριο ειναι πιο πιθανο!

αυτα τα ολιγα ΛΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

εγω παιδια εκανα τα χαρτια μου για την δημοτικη αστυνομια. Φροντιστε να με μεταταξετε στην καθαριοτητα μερικοι μερικοι με αυτα που κανετε να δειτε για ποτε θα ξυπνησει μεσα μου οχι ο ραμπο, αλλα ο αττιλας και ο τσενκις χαν.
Αμα δεν σας αρεσει η δημοτικη ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΝΑΙ εχει και τις 2 λεξεις, μην αγνοειτε την δευτερη) παρτε δρομο, συνταξιοδοτηθειτε η σε κανα ψυχολογο. Με το ψωμι μου και την δουλεια μου δεν δινω σε κανεναν το δικαιωμα να παιζει

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Λαλακίες τα λεγόμενά μου. Αυτό για να βλέπουν κάποιοι νέοι που πανικοβάλλεις (γιατί μόνο αυτοί μπορούν να τσιμπήσουν) το ήθος σου. Ανάμεσα στις λαλακίες μου λοιπόν έχω ένα σαφές ερώτημα που δεν απαντάς: Ποιοι είναι αυτοί οι κύκλοι στη Βουλή που συζητάνε την κατάργηση της υπηρεσίας;

Προς τους λοιπούς συναδέλφους, ειδικά τους νέους: Μην τσιμπάτε με τα παπαγαλάκια. Όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές, η βιωσιμότητά τους είναι περιορισμένη.

Ανώνυμος είπε...

δεν θελω να πανικοβαλλω κανεναν απλα οτι σου λεω συμβαινει και ειναι θεμα υπαρκτο!ειναι γενικη συζητηση μεταξυ βουλευτων ολων των κομματων!και μην ξεχνας οτι και εγω ειμαι δημ.αστυνομικος και δεν θελω με τιποτα να με καταργησουνε!για αυτο ξεκολλα!

Ανώνυμος είπε...

9:28 Νομίζεις πως νοιαζόμαστε αν θα σε πετάξουν στην καθαριότητα ή και στα σκουπίδια μέσα, με το ύφος που έχεις;
Όταν λες έκανα τα χαρτιά μου για τη δημοτική αστυνομία , τι εννοείς;
Κατέθεσες το μεταπτυχιακό σου, το διδακτορικό σου, τις δημοσιεύσεις σου, τις 5 ξένες γλώσσες, το πλούσιο βιογραφικό σου και σε πήραν;
Μπορεί απλά να έδωσες το απολυτήριο του 10 και το Lower και να σε πήραν, μη φαντάζεσαι πως στην καθαριότητα είναι χαμηλότερων προσόντων.
Θα καταλάβαινα να είχες δώσει πανελλαδικές, να ήσουνα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και να ξενέρωνες στην προοπτική της καθαριότητας.
Αν πάντως είσαι στην πρώτη κατηγορία με τα πλούσια προσόντα , δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να φαντάζεσαι τη συνέχεια της καριέρας σου στην καθαριότητα του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

"ειναι γενικη συζητηση μεταξυ βουλευτων ολων των κομματων!"

Απάντησέ μου επιτέλους συγκεκριμένα, ποιος βουλευτής σου το μετέφερε. Μάλλον κανένας, μάλλον για αποκύημα της φαντασίας σου πρόκειται. Σταμάτα την κουβέντα εδώ, μην γελοιοποιείσαι περισσότερο. Το ιστολόγιο το διαβάζουν εκατοντάδες συνάδελφοι, το γεγονός ότι εδώ και καιρό δεν σχολιάζει κανένας γελοιότητες δείχνει ότι το έχετε κουράσει και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς μαζί σας πια. Ούτε το ΣΔΑθ μπαίνει στον κόπο να σας απαντήσει.

Συνεχίστε λοιπόν να μονοπωλείτε τα σχόλια με τις φανταστικές εκτιμήσεις σας και χαρείτε την ψευδαίσθηση ότι όλοι συμφωνούν μαζί σας, αφού μόνο η φωνή σας (εσάς των τριών λέω) ακούγεται. Ίσως τσιμπήσουν και 2-3 νέοι να γίνετε έξι!

Δημ. Ψ. είπε...

Συνάδελφοί, "Κυριακή κοντή γιορτή" που λέει και ο λαός. Καλύτερα να μη συνεχίσουμε τον σχολιασμό με τέτοιου είδους σχόλια, (μιας και είμαστε στο χείλος της... κατάργησης) μη τα διαβάσει κανείς της κυβέρνησης και μας διαλύσει την υπηρεσία!