Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Απογραφής ευτράπελα

Πάνω που ελπίζαμε ότι κάτι οργανωμένο πάει να γίνει , μια και η όλη προετοιμασία έδειχνε κάτι τέτοιο, προσγειωθήκαμε για άλλη μια φορά στην μίζερη πραγματικότητα μας. Μάταια προσπαθούσαμε από το πρωί να ανοίξουμε τη φόρμα για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της απογραφής.Η ανακοίνωση μας ενημέρωνε ότι αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώσπου το απόγευμα νέα ανακοίνωση ανέβαλε,με πρόχειρες δικαιολογίες περί πιλοτικής εφαρμογής, την έναρξη της διαδικασίας για την 12η Ιουλίου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής :
"Η εφαρμογή της απογραφής λειτουργεί πιλοτικά με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας του συστήματος. Το σύστημα θα ανοίξει για όλους τους υπόχρεους στις 12 Ιουλίου 2010. Οι καταληκτικές ημερομηνίες που σας έχουν ανακοινωθεί με τη σχετική εγκύκλιο παραμένουν σταθερές. Ειδικά για τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η απογραφή τους θα διενεργηθεί από 7 έως 9 Ιουλίου 2010.Μέχρι τις 7 Ιουλίου, η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται μόνο κατόπιν προσκλήσεως σε επιλεγμένους χρήστες ή ομάδες χρηστών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας "
Έχουμε μια απορία, δηλαδή οι υπάλληλοι των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 1 θα πρέπει να απογραφούν άμεσα με το άνοιγμα του συστήματος αν και εφόσον αυτό δουλέψει κανονικά, αφού η τελευταία ημερομηνία που πρέπει να εισαχθούν τα στοιχεία τους είναι η 12η Ιουλίου; Και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις.
Όπως γίνεται αντιληπτό η παράταση των προθεσμιών φαντάζει πολύ πιθανή αν όχι απαραίτητη. Τα σχόλια νομίζω είναι πλέον περιττά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!ΤΗΝ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν δοκιμάζουμε να αιτηθούμε αυτό που πέτυχαν οι αστυνομικοί τησ ΕΛΑΣ (εξαίρεση από την απογραφή)
δείτε link:
http://www.madata.gr/epikairotita/social/68344.html

Ανώνυμος είπε...

αρα εμεις τι ειμαστε?κοροιδα με πατεντα!αυτο ειμαστε!