Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ στηρίζει τους Δημοτικούς Αστυνομικούς του Δήμου Θερμαϊκού


Αθήνα, 21 Ιουνίου 2010

Αριθμ. Πρωτ.: 664


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει την απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά εις βάρος εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θερμαϊκού από Δημοτικούς Συμβούλους του παραπάνω Δήμου.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (κ.κ. Καριώτης Γ. και Μενδρινός Ι.) επιτέθηκαν στους δύο συναδέλφους (Δημοτικούς Αστυνομικούς) με χυδαίες εκφράσεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς στη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καταδικάζει την συμπεριφορά των Δημοτικών Συμβούλων, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του Δήμου Θερμαϊκού και ζητά από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού την πραγματική καταδίκη αυτών των συμπεριφορών που εμποδίζουν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην καθημερινή άσκηση των καθηκόντων τους.


Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι να τα βλέπουν αυτοί που τους ψηφίζουν...αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα..στο ίδιο έργο θεατές...πάντως και η πολλή γαλαντομία βλάπτει συνάδελφοι με αυτά τα άτομα...

kalaxan είπε...

ουπς..για δημο θερμαϊκου ειμαι υποψήφιος...