Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Και του χρόνου δίπλα στους μαθητές

Με μια όμορφη εκδήλωση-γιορτή ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας της Δημοτικής Αστυνομίας στα δημοτικά σχολεία της πόλης.




Η εκδήλωση αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και όχι σε κλειστό χώρο κάτι ,που όπως αποδείχθηκε στην πράξη, άρεσε στα παιδιά που συμμετείχαν μια και είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν το παιχνίδι με την εκπαίδευση.



Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε τέσσερις "σταθμούς βιωματικής απασχόλησης" που πραγματεύονταν βασικές έννοιες κυκλοφοριακής αγωγής, αλλά και σε άλλες δραστηριότητες.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη σχολική χρονιά με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά από τη μεριά μας και με νέες πρωτοβουλίες πάντα με γνώμονα τη προστασία πεζών και οδηγών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια! Ας χτίσουμε μια καλύτερη εικόνα για την υπηρεσία μας!

Stella Ps. είπε...

Θα ήθελα να συγχαρώ τους συναδέλφους για την προσπάθεια αυτή και θα ήθελα να προτείνω και μια δυνατότητα συνεργασίας και με Δημοτικές Αστυνομίες άλλων Δήμων, συναδέλφους από άλλους Δήμους που θα ήθελαν να ασχοληθούν κατά ανάλογο τρόπο, μεγαλώνοντας έτσι σιγά σιγά την εκδήλωση αυτή και στο θέμα στελέχωσης και οργάνωσης αλλά και περισσότερης συμμετοχής από παιδιά.

ΔημοτικόςΑστυνομικός είπε...

Μπράβο ρε παιδιά! Πολύ καλή κίνηση!