Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. : Στάση εργασίας στις 30 Μαρτίου

4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
11.00 π.μ. μέχρι τέλος ωραρίου



Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινάμε ένα μακροχρόνιο αγώνα στη συνολική επίθεση της κυβέρνησης που ξεκίνησε με τις περικοπές στο εισόδημά μας, ακολουθεί το φορολογικό, έπεται η κατάργηση των συνταξιοδοτικών – ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας και θα ολοκληρωθεί με τις εργασιακές σχέσεις και πιθανότατα με νέα μέτρα σε βάρος του εισοδήματός μας.

Γι’ αυτό ο μόνος δρόμος που μπορεί να βάλει φρένο είναι ο δυναμικός, ενωτικός και συντονισμένος αγώνας μας.
Όπλο μας είναι η ενότητα, η αλληλεγγύη και κυρίως η ενεργή παρουσία όλων μας στο «πεζοδρόμιο» και τους αγώνες.
Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία προχώρησε στην προκήρυξη 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (από τις 11.00 π.μ. μέχρι τέλος του ωραρίου) την ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 διεκδικώντας:

1. Πραγματικές αυξήσεις με νέο – ενιαίο – δίκαιο μισθολόγιο.

2. Στήριξη του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης και της χρηματοδότησης των Ταμείων, ώστε άμεσα να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

3. Δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα. Να πληρώσει ο καθένας ανάλογα με την φοροδοτική ικανότητά του.

4. Να υπογραφεί Σ.Σ.Ε. για το προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου και για ενιαίο πλαίσιο αμοιβών και όρων απασχόλησης των εργαζομένων στις Επιχειρήσεις των Ο.Τ.Α.

5. Πλήρη, μόνιμη και ενιαία σταθερή εργασία. Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Μονιμοποίηση των εργαζομένων Αορίστου Χρόνου. Καμία απόλυση εργαζόμενου, άμεση τακτοποίηση των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις που βάζει η εργατική νομοθεσία και οι διεθνείς συμβάσεις.

Συνάδελφοι,

Ο δυναμικός, ενωτικός αγώνας μας για την αντιμετώπιση των αντεργατικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών συνεχίζεται και για να έχει αποτέλεσμα το επόμενο χρονικό διάστημα πρέπει να ενταθεί για να μην εφαρμοσθούν τα άδικα, μονομερή, αντικοινωνικά και αντιαναπτυξιακά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης που οδηγούν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους μαθηματικά σε οικονομική εξαθλίωση. Ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται… Όλοι στους δρόμους !!!


ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡAΣΠΙΣTΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔIΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
(ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 π.μ. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ – 12.00 μ.μ.
ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: