Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Συνεδρίαση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου των Σχολών της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με την εκπαίδευση των Δημοτικών Αστυνομικών που δεν έχουν εκπαιδευτεί

Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009 συνεδρίασε το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο των Σχολών της Δημοτικής Αστυνομίας με θέμα το σχεδιασμό του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης που σχεδιάζεται και υλοποιείται κατά ανάλογη εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 70765/2008 (ΦΕΚ 2351 Β) απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών για το προσωπικό που υπηρετούσε ήδη σε υπηρεσία Δημοτικής Αστυνομίας πριν από την έναρξη ισχύος του π.δ. 135/2006 και δεν είχε εκπαιδευτεί στις Σχολές Δημοτικής Αστυνομίας.
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση αποφασίστηκε ότι για το μήνα Μάιο, το ειδικό επιμορφωτικό πρόγραμμα θα λάβει χώρα στην Αθήνα και θα ξεκινήσει την 30η Απριλίου 2009. Το ανωτέρω πρόγραμμα θα λήξει την 30η Μαΐου 2009.
Θα ακολουθήσει ατομική ειδοποίηση σε κάθε ενδιαφερόμενο που έχει δηλώσει σχετικό ενδιαφέρον, για την προσκόμιση των ανάλογων απαιτούμενων δικαιολογητικών, ώστε να καταστεί δυνατός ο περαιτέρω σχεδιασμός.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν το Σωματείο εφιστούσε την προσοχή των συναδέλφων πριν δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν έδωσε κανείς σημασία. Τώρα που θα πρέπει να ταξιδέψουν 550 χλμ για να συμμετέχουν σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δεν έχει σχεδιαστεί ακόμα, ίσως να αρχίσουν να δίνουν λίγη παραπάνω προσοχή στις ανακοινώσεις μας.Θεο.Θωμ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τελικά αποφασίστηκε ότι η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στις υπάρχουσες 3 σχολές Δημοτικής Αστυνομίας; Ξέρουμε κάτι σίγουρο; Άλλα έλεγαν στους συναδέλφους εδώ στην Αθήνα και γι' αυτό δήλωσαν μαζικά συμμετοχή.

Θα αναδημοσιεύσουμε την είδηση στο blog της Αθήνας τις προσεχείς μέρες, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.

Δημ. Ψ. είπε...

Παιδιά, την ανακοίνωση, θα την βρείτε εδώ : http://www.ypes.gr/topiki/topiki_A/dim_astunomia/news/anakoinosi03-04-2009.doc