Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

9η Τακτική Γενική Συνέλευση Σ.Δ.Α.Θ Πέμπτη 23-1-2014 ώρα 10.00 π.μ Δημαρχείο Θεσ/νίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Συνάδελφοι,
αύριο Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Α.Θ. Στα πλαίσια των εργασιών της Γ.Σ θα παρουσιαστεί ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για το 2013, μιας χρονιάς ορόσημο που σημάδεψε τον κλάδο. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε "ταμείο" και απολογισμό, συλλογικό και προσωπικό, και να εξετάσουμε τις προοπτικές για το μέλλον.
 Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ακόμα σε καθεστώς αβεβαιότητας και ανασφάλειας που δυστυχώς εκφράζεται σε αρκετές περιπτώσεις με κινήσεις αλληλοσπαραγμού και διάσπασης . Είναι απολύτως αναγκαίο να καθοριστεί η συλλογική πορεία από εδώ και πέρα και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη συμμετοχή και την ενότητα.
Η Γ.Σ θα είναι ανοικτή σε όλους τους συναδέλφους αλλά βάσει του καταστατικού δικαίωμα παρέμβασης και ψήφου έχουν μόνο τα μέλη. Εφόσον υπάρξει χρόνος θα γίνουν παρεμβάσεις από όποιον παρευρισκόμενο συνάδελφο το επιθυμεί. Στο περιθώριο των εργασιών θα γίνει πλήρης ενημέρωση και επικαιροποίηση των στοιχείων για τη σύνταξη των πληρεξούσιων,  όσων επιθυμούν να παρέμβουν στη πρότυπη δίκη της 7ης Φεβρουαρίου στο ΣτΕ.

Η παρουσία μας στη Γ.Σ είναι απαραίτητη. Όσο είμαστε ενωμένοι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: