Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Επιμορφωτικά προγράμματα για δημοσίους υπαλλήλους στο Κοινωνικό Πολύκεντρο και το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο


Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των υπαλλήλων Υπουργείων, Περιφερειών και Ο.Τ.Α. Α' και Β' βαθμού στα πλαίσια της επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων στο Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ και στο Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία οι υπηρεσίες θα πρέπει να χορηγούν υπηρεσιακή άδεια απουσίας δυόμιση ωρών, πριν από την λήξη του πρωινού ωραρίου ή πριν από την έναρξη του απογευματινού ωραρίου (απογευματινής βάρδιας) των υπηρεσιών, στους υπαλλήλους οι οποίοι θα επιλεγούν για την παρακολούθηση των προγραμμάτων αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Πολύκεντρο (τηλ. 210 3310080-81) και στο Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (τηλ. 2310 228272, 2310 250906, 210 7294677).

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες ,για τον πίνακα προγραμμάτων καθώς και για την αiτηση συμμετοχής την οποία χρειάζεται να συμπληρώσετε, κάντε "κλικ" ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: