Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ανοιχτή επιστολή μέλους του ΣΔΑΘ στο Προεδρείο του ΣΔΑΘ

Καλημέρα, 
είμαι δημοτικός αστυνομικός και σας γράφω για να ασκήσω κριτική σε 2 πράγματα που ειπώθηκαν από το προεδρείο στην τελευταία συνέλευση.

Ελπίζω εποικοδομητική κριτική.

Πριν όμως, να πω κάτι για την στάση όλων μας.Όλοι έχουμε ακούσει ότι όταν γίνεται ένα τσουνάμι κάποιοι αδαής και αγράμματοι όταν τραβιούνται τα νερά πάνε να μαζέψουν τα ψάρια με τα χέρια,αντί να πάνε και να φωνάξουν στους υπόλοιπους για τον κίνδυνο που έρχεται. Σε αυτή την περίπτωση οι αγράμματοι αυτοί είμαστε εμείς οι Δημοτικοί Αστυνομικοί. Πάμε να προλάβουμε να πιάσουμε μια θέση την ώρα που σταματά η μουσική για να εξασφαλίσουμε 800 ευρώ που με τους φόρους, τα δάνεια και τις υπερχρεώσεις των ιδιωτικών πλέον κοινωνικών υπηρεσιών (ΔΕΗ,Νερό,Καθαριότητα,ΟΣΕ.....κτλ) θα μας μένουν τα 50 για το σούπερ.Το τσουνάμι έρχεται και θα διαλύσει να πάντα και εμείς θα έπρεπε να το φωνάζουμε σε όλους. 

Το προεδρείο του σωματίου κάνει τις κινήσεις που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει. Οι υπόλοιποι τι ακριβώς κάνουμε ;

Τώρα από το προεδρείο μας είπατε ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγουν κάποιοι σε διαθεσιμότητα αλλά να μην σας ρωτάμε για αυτούς τώρα γιατί θέλετε να παλέψετε πρώτα να τους κάνετε λιγότερους μέσω της κινητικότητας. Μήπως θα πρέπει να παλέψετε να μην είναι ΚΑΝΕΝΑΣ αντί για λιγότεροι;και όταν θα ανακοινωθούν δηλαδή ποιοι θα είναι οι ''οικονομικά νεκροί'' μετά δηλαδή τι θα κάνουμε; θα κάτσουμε και θα προσπαθούμε να θυμηθούμε τα πρόσωπά τους; Μήπως πρέπει από τώρα να θέσουμε κάποια αναχώματα και να μην θεωρείτε ούτε εσείς ΣΙΓΟΥΡΟ ότι κάποιοι θα απολυθούν;

Μας είπε το προεδρείο ότι θα πάμε να συναντήσουμε τους βουλευτές-υπουργούς αλλά θα πάμε για να ακούσουμε τι θα μας πουν μόνο, γιατί δεν είμαστε σε θέση ισχύος ενώ ''αυτοί'' είναι. 

Να σκεφτούμε όμως πρώτα ποιοι είναι ''αυτοί'' ; 

Είναι αυτοί που τους έδωσαν εντολή κάποιοι άλλοι επειδή λέει κάποιοι ''αντάρτες'' δεν έδωσαν γρήγορα ονόματα να μαζέψουν τους άντρες του χωριού και να βγουν να τους εκτελέσουν στην πλατεία για παραδειγματισμό.Εμείς τώρα που μας εκτελούν δηλαδή θα κάτσουμε απλά να τους ακούσουμε.Οι πρόγονοι μας το σίγουρο είναι ότι θα τους έφτυναν. Εμείς το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ αφού οι θέσεις μας θυσιάστηκαν(και μαζί σημαντικές υπηρεσίες των δημοτών) για να παίρνουν αυτοί τους παχυλούς μισθούς τους και οι γέροι που τους ψήφισαν τις συντάξεις τους, τουλάχιστον ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....δηλαδή να μην μπει κανένας σε διαθεσιμότητα.........

ΓΙΑΤΙ κινητικότητα μόνο για εμάς ;

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι σε κινητικότητα. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ – ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
  • Να ακολουθήσουμε το δρόμο των σχολικών φυλάκων που κατέληξε έξω από το Δημαρχείο.
  • Να μας ακολουθήσουν εκεί οι εκπαιδευτικοί, οι υπάλληλοι των νοσοκομείων,οι υπάλληλοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,της ΕΡΤ3 και όλων των άλλων υπουργείων.
  • Εκεί να κάνουμε κάθε βράδυ ότι κάνουν στην ΕΡΤ στην Αθήνα.... ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

και να ενημερώνουμε τον κόσμο (αφού έκλεισαν την ΕΡΤ) ότι

1)δεν τον συμφέρει να απολυθούμε εμείς και να γίνουν αυτοί σκλάβοι του ΕΣΠΑ και των εργολάβων. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

2)ερχεται ΤΣΟΥΜΑΜΙ καταστροφής, ιδιωτικοποιήσεων και υπερχρεώσεων σε όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες.

π.κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: