Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ : ΑΠΟΧΗ από κάθε εργασία για το Σαβ/κό 13 κ 14 Ιουλίου 2013

Συνάδελφοι, 

το Σ.Δ.Α.Θ. ακολουθεί το πρόγραμμα κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η ομοσπονδία, έχει κηρύξει αποχή από κάθε εργασία για τις 13 και 14 Ιουλίου 2013. 


Διαβάστε και το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ-ΟΤΑ : 

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2013

Αριθμ. Πρωτ.: 709




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχισθούν και το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου 2013, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης για 6.000 απολύσεις Δημοτικών Αστυνομικών και Σχολικών Φυλάκων σε πρώτη φάση, αλλά και προκειμένου να προετοιμαστεί ο κλάδος για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2013 και τη μαζική-ενωτική συμμετοχή στην 24ΩΡΗ Γενική Απεργία που προκήρυξαν Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013.

Σύμφωνα με την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., το Σάββατο 13 Ιουλίου και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013, οι εργαζόμενοι απέχουν από κάθε εργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας κατά της πρωτοφανούς απόφασης της κυβέρνησης να «πετάξει» εν μία νυκτί στο δρόμο 12.500 εργαζόμενους, εκ των οποίων 6.000 της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και να συνεχίσει την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής με νέες απολύσεις υπαλλήλων από το Δημόσιο.

Οι πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τόσο στην Αττική, αλλά κυρίως στην Περιφέρεια να είναι σε διαρκή ετοιμότητα και να «καλωσορίσουν» αλλά και να ζητήσουν συναντήσεις και να επισκεφθούν τους βουλευτές που από την Αθήνα θα κατέβουν στις εκλογικές τους περιφέρειες για το Σαββατοκύριακο. Στόχος, είναι να επισημανθεί το «έγκλημα» της μνημονιακής πολιτικής, στη οποία είναι υποταγμένη η δικομματική κυβέρνηση, την εφαρμόζει πιστά και δεν υπολογίζει τους εργαζόμενους που πετάει στο δρόμο. Ας τους γίνει λοιπόν γνωστό, ότι όσοι συμβάλλουν με την ψήφο τους στο «κλείσιμο» 6.000 σπιτιών συναδέλφων θα κηρυχθούν ανεπιθύμητα πρόσωπα στο Νομό της εκλογικής τους Περιφέρειας.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: