Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Θεσ/νίκης (ΣΕΔΘ) για την εφαρμογή του νέου ΟΕΥ

Θεσσαλονίκη, 27 Ιουνίου 2013
Α.Π. 2096





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


SOS εκπέμπουν οι Υπηρεσίες στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ύστερα από την εφαρμογή του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και τις εκατοντάδες τυφλές μετακινήσεις των εργαζομένων.

Σήμερα ,η ίδια η διοίκηση μετανοεί, εμμέσως πλην σαφώς αναγνωρίζει τα λάθη, ο νέος οργανισμός δεν είναι ότι καλύτερο και σπεύδει πανικόβλητη να συγκροτήσει επιτροπές, για διάσωση της τελευταίας στιγμής.

Τι έγινε τελικά το λάβαρο του Φούχτελ και του Ράιχενμπαχ!!! 
Τι έγινε τελικά η μεγαλοέμπνευση του επιστημονικού συνεργάτη του Δημάρχου, Βασίλη Κάπα και των υπολοίπων εκλεκτών της ίδιας παρέας!!! Κατέπεσαν σαν χάρτινοι πύργοι μέσα σε μια νύχτα.

Πάνω από δύο μήνες χρειάσθηκε η διοίκηση Μπουτάρη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου να αντιληφθούν ότι με την αδιαλλαξία τους, οδήγησαν τις Υπηρεσίες σε τραγική κατάσταση.

Τώρα με διαδικασίες εξπρές ,προσπαθούν να καταστήσουν συνενόχους, βάζοντας στην δική τους λογική, τους Προϊσταμένους των Τμημάτων και των Διευθύνσεων, και τους ζητούν να καταθέσουν προτάσεις για διόρθωση και τροποποίηση του νέου ΟΕΥ, που μέχρι χθες οι ίδιοι ανακήρυτταν, ως ηλιαχτίδα φωτός για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για μια ακόμη φορά ο ΣΕΔΘ, ως επίσημος αντιπρόσωπος των εργαζομένων είναι έξω από όλα αυτά! Άραγε γιατί; Τι φοβούνται;

Καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους να δείξουν την ανάλογη προσοχή, καθώς λογχεύει ο κίνδυνος να θεωρηθούν την επόμενη ημέρα, συνυπεύθυνοι, στο μπάχαλο που εσκεμμένα κάποιοι δημιούργησαν για την λειτουργία των Υπηρεσιών μας.

Εφιστούμε την προσοχή για:

  • Την αξιολόγηση των Υπηρεσιακών Δομών του Δήμου
  • Την αξιολόγηση του Προσωπικού στον Δήμο (Ερωτηματολόγια)
  • Την τροποποίηση του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας
  • Την κατάργηση των Οργανικών Μονάδων του ΟΕΥ


Ο ΣΕΔΘ θα καλύψει νομικά και συνδικαλιστικά κάθε συνάδελφο εργαζόμενο για άρνηση συμμετοχής του σε καταστάσεις που οδηγούν στην διάλυση των Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης και στις απολύσεις των εργαζομένων.

Υ.Σ. :

1)Τελικά πόσο εκδικητικά μπορεί να φέρεται στους εργαζόμενους η διοίκηση Μπουτάρη και ειδικά σ΄ αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας;
2)Ο αποδεκατισμός «ορισμένων» τμημάτων, μήπως σημαίνει την «εσκεμμένη» αποτυχία ως προς τη λειτουργία τους;
3) Γιατί μεροληπτεί έναντι άλλων τμημάτων, που τους έχει στα «όπα-όπα» και τους κάνει τα χατίρια......(;)


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. :

1) ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΙΟΣ
2)ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΚΟΥ
3)ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
4)ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
5)ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ
6) ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ
7)ΣΜΑΡΩ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ
8)ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΙΚΑΣ
9)ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: