Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Όχι στην υπεραστυνόμευση λένε κάτοικοι και καταστηματάρχες της οδού Π. Μελά- Τους αγνοεί ο Μπουτάρης!

Δυσαρεστημένοι με τη στάση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης δηλώνουν κάτοικοι και καταστηματάρχες που διαβιούν ή δραστηριοποιούνται στην οδό Παύλου Μελά. Πριν από λίγο καιρό απέστειλαν επιστολή προς τον Γιάννη Μπουτάρη με την οποία τον καλούσαν να επανεξετάσει τα μέτρα που εφαρμόζονται το τελευταίο διάστημα στην οδό Παύλου Μελά. Όπως λένε οι κάτοικοι, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν απάντησε ποτέ στην επιστολή τους.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες καταγγέλλουν ότι η «υπεραστυνόμευση» της οδού Παύλου Μελά έχει ολέθρια αποτελέσματα για τους ίδιους. Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι «η παρουσία δημοτικών αστυνομικών από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι τη λήξη του ωραρίου των καταστημάτων δημιουργεί εικόνα περισσότερο αστυνομοκρατούμενης οδού παρά εμπορικού δρόμου. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία των μόνιμων κατοίκων, των καταστηματαρχών, των τουριστών και του αγοραστικού κοινού».

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης από την ημέρα που τέθηκε σε εφαρμογή η πιλοτική πεζοδρόμηση της οδού Αγ. Σοφίας, αύξησε την παρουσία της δημοτικής αστυνομίας στην οδό Παύλου Μελά.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες ζητούν «την ελάττωση της αστυνόμευσης χωρίς να χάνεται το ζητούμενο και τη δυνατότητα στάσης των οχημάτων του αγοραστικού κοινού στους χώρους φορτοεκφόρτωσης».

(Αναδημοσίευση από : thestival.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: