Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σωματείο Εργαζομένων Δ. Θεσ/νίκης : «Υπεύθυνος για το μπάχαλο στις υπηρεσίες και ανεπιθύμητος πλέον για τους εργαζομένους ο "εμπνευστής" του νέου οργανισμού του δήμου, Β. Κάππας»

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΕΔΘ για τον νέο ΟΕΥ του δήμου Θεσσαλονίκης και τον "εμπνευστή" αυτού Β. Κάππα :



Θεσσαλονίκη, 26-04-13

Αρ.Πρωτ: 2067


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Σ.Ε.Δ.Θ. με ομόφωνη απόφαση, καταγγέλλει τον Βασίλη Κάπα, πρώην εντεταλμένο Σύμβουλο του Δημάρχου, ως ηθικό αυτουργό για τη διάλυση των Υπηρεσιών στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Με το πρόσχημα του ειδικού και λειτουργώντας ως υπεύθυνος –ανεύθυνος, παρακάμπτοντας όλους τους έμπειρους Υπηρεσιακούς παράγοντες , κατασκεύασε με τους συνεργάτες του ένα μόρφωμα που ονομάστηκε Νέος Εσωτερικός Οργανισμός Υπηρεσίας , του οποίου τα αποτελέσματα είναι άκρως απογοητευτικά , από την πρώτη μέρα καθιέρωσής του στις Υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης .

Το ανησυχητικό για τους εργαζόμενους βέβαια, είναι ότι τον ίδιο Οργανισμό, οι Γερμανοί ανθέλληνες Ράιχενμπαχ και Φούχτελ , τον επικρότησαν ως επίτευγμα για τη λειτουργία της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος κλήθηκε έμμεσα να δώσει λύση στην αναδιάρθρωση της δημόσιας Διοίκησης και στο πλευρό του καθηγητή συνταγματικού Δικαίου και Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, δημιουργώντας προβλήματα και χάος στην Αυτοδιοίκηση και στο Δημόσιο.

Όλα αυτά φυσικά, με τις ευλογίες και την καθοδήγηση της Διοίκησης του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, «λαγό» της σημερινής Κυβέρνησης, στις συντεχνίες, για τη δήθεν αναδιάρθρωση των Δημόσιων Υπηρεσιών, που έχουν ως αποκλειστικό στόχο τις οριζόντιες απολύσεις εργαζομένων.

Καλούμε το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να πάρει θέση άμεσα για τροποποίηση του Νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας , προσδίδοντάς του όραμα και στοιχεία κατάλληλα για την εξυπηρέτηση του πολίτη και την παροχή Υπηρεσιών στην Κοινωνία της πόλης .

Ανακοινώνουμε στο Βασίλη Κάπα, ότι είναι ανεπιθύμητος στο εξής, σε σχέση με τους εργαζόμενους ,στο Δήμο Θεσσαλονίκης.



ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: