Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση ΣΔΑΘ στα μέλη του (αυτά του δ. Θεσ/νίκης) για την συνάντηση γνωριμίας με τον -νέο- εντεταλμένο σύμβουλο της Δ.Α.

Σήμερα έλαβε χώρα εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας του Δ.Σ. του Σ.Δ.Α.Θ. με τον νέο εντεταλμένο σύμβουλο της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, κο Κιοσέογλου Ελευθέριο.

Στα πλαίσια της συνάντησης που έγινε σε ιδιαίτερο θετικό κλίμα, συμφωνήθηκε να διενεργείται κάθε 15 ημέρες προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. του ΣΔΑΘ με τον κ. Κιοσέογλου, με συγκεκριμένη ατζέντα, που θα αφορά την προώθηση των αιτημάτων των μελών του ΣΔΑΘ και την επίλυση των διαφόρων ζητημάτων που θα προκύπτουν.

Με ικανοποίηση διαπιστώθηκε η πρόθεση της διοίκησης για καθορισμό συγκεκριμένων τοπικά και χρονικά , ρεαλιστικών στόχων σε συνδυασμό με απευθείας επικοινωνία με το προσωπικό.

Από πλευράς του Σ.Δ.Α.Θ. παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά ο βασικός άξονας λειτουργίας μας δηλαδή η συνεργασία με διττό σκοπό, την εξυπηρέτηση των στόχων της υπηρεσίας με την παράλληλη διασφάλιση αξιοπρεπών και σταθερών συνθηκών εργασίας για τους συναδέλφους.

Καθ' όλη την διάρκεια της συνάντησης ο νέος εντεταλμένος άκουσε με προσοχή τα θέματα που τέθηκαν και παρατηρήθηκε ταύτιση σε αρκετά από τα καίρια ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία μας.

Με την ευκαιρία, καλωσορίζουμε τον κ. Κιοσέογλου στην Υπηρεσία μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΔΑΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια: