Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος στη Δημοτική Αστυνομία Θεσ/νίκης.

Στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη για την περιφερειακή σύσκεψη των μελών των Δ.Σ των συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του ΣΔΑΘ στην οποία ο Πρόεδρος ανταποκρίθηκε άμεσα. Αρχικά συζητήθηκαν με το Δ.Σ του Σωματείου όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου, όπως η αξιολόγηση, η συνυπηρέτηση,η προμήθεια των στολών, το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας καθώς και οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε επίπεδο νομοθετικών ρυθμίσεων προκειμένου να ξεκαθαρίσει αφενός ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και το πλαίσιο της λειτουργίας της σε κάθε Δήμο . 

Έγινε σαφές στον Πρόεδρο ότι το Δ.Σ του ΣΔΑΘ είναι στη διάθεση της Ομοσπονδίας για όποια βοήθεια χρειαστεί προκειμένου να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα κλαδικά ζητήματα. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ μίλησε στους συναδέλφους που είχαν συγκεντρωθεί και απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους υπήρχαν συνάδελφοι και από άλλους Δήμους (Θερμαικός, Δέλτα κ.ά.) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΔΑΘ.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ενημερώσουμε αλλά και να διαβεβαιώσουμε τους συναδέλφους-μέλη μας ότι το ΣΔΑΘ θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου τα ζητήματα της Δημοτικής Αστυνομίας να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο και στις προτεραιότητες της Ομοσπονδίας.

Γιατί , όπως ήταν και το μήνυμα της 8ης Γενικής Συνέλευσης " αν δεν συμμετέχεις κάποιος άλλος θα κινεί τα νήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: