Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση με γροθιές και κλοτσιές από 20 άτομα σε Δημοτικό Αστυνομικό του δ. Θεσ/νίκης (+VIDEO)

Θύμα ξυλοδαρμού από πολίτες έπεσε σήμερα δημοτικός αστυνομικός του Δ. Θεσ/νίκης. To περιστατικό συνέβη πρωινές ώρες, όταν μια δημοτική αστυνομικός που περιπολούσε στην περιοχή της Διαγωνίου (Παύλου Μελά με Μητροπόλεως) επιχείρησε να βεβαιώσει παράβαση σε παράνομα παρκαρισμένο όχημα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος βγήκε από υποκατάστημα τράπεζας στο οποίο βρισκόταν και ζήτησε από την αστυνομικό να περιμένει 5 λεπτά, ώστε να τελειώσει τη δουλειά του και να αποχωρήσει. Η ίδια περίμενε κι αφού πέρασαν δέκα λεπτά και ο πολίτης ήταν άφαντος, έβγαλε το μπλοκάκι της για να βεβαιώσει την κλήση. Τότε ο οδηγός βγήκε από την τράπεζα, της άρπαξε το μπλοκάκι από τα χέρια της δημοτικής αστυνομικού και ξαναμπήκε στο υποκατάστημα!

Η γυναίκα ζήτησε ενισχύσεις και όταν έφτασαν στο σημείο δημοτικοί αστυνομικοί, βρήκαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος να βρίζει χυδαία τη συνάδελφό τους. «Αν είσαι άντρας έλα να τα πεις σε μένα» του είπε ένας δημοτικός αστυνομικός και τότε ο οδηγός του όρμηξε! Ο καβγάς όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μόλις είδαν το περιστατικό κι άλλοι οδηγοί (σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οδηγούς ταξί  που βρίσκονταν σε "πιάτσα" στο συγκεκριμένο σημείο,  αλλά και κάποιοι καταστηματάρχες) «την έπεσαν» στον Δημοτικό Αστυνομικό κλωτσώντας και χτυπώντας τον. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων  ο δημοτικός αστυνομικός γλίτωσε από τα χέρια των συγκεκριμένων θρασύδειλων "πολιτών".

Για καλή του τύχη, ο συνάδελφος Δημοτικός Αστυνομικός Σ.Μ, εκτός από κάποιους μώλωπες και κακώσεις στα πόδια αλλά και έναν πόνο στο στομάχι από δυνατή γροθιά που δέχθηκε, είναι απολύτως καλά στην υγεία του...Δυστυχώς,  ΔΕΝ συνελήφθη κανείς, αφού, όπως ξαφνικά εμφανίστηκαν, έτσι ξαφνικά, αμέσως μετά την επίθεση και πριν προλάβουν καν οι συνάδελφοι να συνειδητοποιήσουν τι τους συνέβη, οι θρασύδειλοι οδηγοί μπήκαν στα ταξί τους και εξαφανίστηκαν. Το ίδιο φευγάτοι έγιναν φυσικά και οι τοπικοί "καταστηματάρχες".

Παρέμβαση εισαγγελέα

Για το παραπάνω γεγονός, η διοίκηση του δήμου, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Θεσ/νίκης  Γ.  Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καταδικάζοντας παράλληλα το περιστατικό : «Η διοίκηση αυτή είναι αποφασισμένη να χτυπήσει το κακό στη ρίζα του. Η ανομία δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει. Θα ενημερωθείτε για την παρέμβαση που ζητήσαμε από τον εισαγγελέα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι απάντησε η τέως αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας του δ. Θεσ/νίκης Καλυψώ Γούλα μιλώντας στο σημερινό (25/02/2013) Δημοτικό Συμβούλιο στις τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων για το περιστατικό :...και μια ενδεικτική τοποθέτηση για το γεγονός από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Καζαντζίδη (της δημοτικής παράταξης "Ομάδα Δημιουργίας" του Κ. Γκιουλέκα):


Δεν υπάρχουν σχόλια: