Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Νέα απόφαση ΠΟΕ-ΟΤΑ για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων - Προκήρυξη 48ωρης απεργίας αύριο Πέμπτη 13 και μεθαύριο Παρασκευή 14 Δεκέμβρη

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 1586

Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στην έκτακτη συνεδρίασή της που πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 και μετά τη φασιστική πρακτική του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που απολύει εργαζόμενους διαγράφοντάς τους από τα Μητρώα ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, αναθεώρησε τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων του κλάδου και αποφάσισε:

1. Σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, με πρωτοβουλίες των Συλλόγων γενικεύουμε τις καταλήψεις και πραγματοποιούμε συγκεντρώσεις ενημέρωσης. Συμμετέχουμε μαζικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, στις 12.00 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) και στην πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

2. Την προκήρυξη 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την ΠΕΜΠΤΗ 13 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Δεκεμβρίου 2012.

3. Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 11.00 το πρωί έξω από το τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα). Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες των Νομών όλης της χώρας.

4. Αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από κάθε εργασία το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012.


Επέλεξαν, δίνοντας «το πνεύμα των εορτών», όπως η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση το αντιλαμβάνεται, να απολύσουν εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τη φασιστική μέθοδο της «συλλογικής ευθύνης». Οδηγούν, και ουσιαστικά εξαναγκάζουν τον κλάδο σε κινητοποιήσεις και μετωπική σύγκρουση εν μέσω εορτών. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου να μην περάσουν οι απολύσεις που κατ΄ εντολή της τρόικας προωθεί η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ !!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: