Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη σύσκεψη των μελών των Δ.Σ. στη Θεσσαλονικη

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2012

Αριθμ. Πρωτ.: 1041ΣΥΣΚΕΨΗ των ΜΕΛΩΝ των Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 – 12.00 μ.μ.


Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας πραγματοποιεί σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την παρουσία κλιμακίου της Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη για τη Δ.Ε.Θ., την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 12.00 το μεσημέρι, στην Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51-Θεσσαλονίκη).
Αντικείμενο της ΣΥΣΚΕΨΗΣ είναι ο άμεσος τρόπος αντιμετώπισης της συνέχισης της βάρβαρης επίθεσης της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικας σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους και την αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου, καθώς η συγκυβέρνηση και η τρόικα ετοιμάζουν νέα σκληρή επίθεση σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας με ΜΕΙΩΣΗ μισθών, εφάπαξ και συντάξεων, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Δημοσίων Υπαλλήλων, κατάργηση δικαιωμάτων, ΑΥΞΗΣΗ ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, συμμετοχής σε φάρμακα-περίθαλψη, ΔΙΑΛΥΣΗ του κράτους, των Ο.Τ.Α., της Παιδείας και Νοσοκομείων.
Για αυτό πριν μας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ αυτοί, να τελειώνουμε εμείς μαζί τους… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

            Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                        Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: