Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πανελλαδική στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπ. Εργασίας

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2012

Αριθμ. Πρωτ.: 974

Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 
12.00 μ.μ. έως τέλος ωραρίου
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 12.30 μ.μ.
στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ 29-ΑΘΗΝΑ)


Συνάδελφοι,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη νέα προκλητική επίθεση σε βάρος των ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας και την απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να προχωρήσει και αυτή σε αγωνιστικές παρεμβάσεις, θα υπάρξουν αλλαγές στη κινητοποίηση της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για όλο το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει προγραμματισθεί για την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως το τέλος του ωραρίου.

Στη 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29-Αθήνα), μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο Δημόσιο και θα ακολουθήσει πορεία στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (Ακαδημίας 40-Αθήνα) και στη συνέχεια στο Υπουργείο Οικονομικών (Πλατεία Συντάγματος).

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με μοναδικό στόχο να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση στο οξυμένο πρόβλημα αντιμετώπισης των Δανείων των εργαζομένων αλλά και να δώσουμε απάντηση στη νέα περικοπή που σχεδιάζεται στο εφάπαξ.

Διεκδικούμε να γίνει αποδεκτή η πρότασή μας για «ΚΟΥΡΕΜΑ» των Δανείων των εργαζομένων όχι μόνο στα Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και τις Ιδιωτικές Τράπεζες και να σταματήσει η λεηλασία των εισοδημάτων των εργαζομένων και η υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

                   Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

         Θέμης Μπαλασόπουλος                            Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: