Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δημοτική Αστυνομία Θεσ/νίκης: Μεγάλη επιτυχία-πλήγμα στο παραεμπόριο (+φωτορεπορτάζ)

Μεγάλο χτύπημα στο παρεμπόριο που μαστίζει την πόλη της Θεσσαλονίκης κατάφεραν σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου οι άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας του κεντρικού δήμου στα πλαίσια της προσπάθειας για την καταπολέμηση του παρεμπορίου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες προσπάθειες που διήρκεσαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα, εντοπίστηκε επί της οδού Σανταρόζα τεράστια αποθήκη με δεκάδες χιλιάδες απομιμήσεις προϊόντων μεγάλων εταιριών (Puma, Adidas, Nike, D&G, Armani κτλ.) προερχόμενα από την Κίνα. Επίσης, εντός της αποθήκης βρέθηκε ένας Κινέζος υπήκοος (ως αποθηκάριος), ο οποίος και συνελήφθη από τους άντρες του ΣΔΟΕ, οι οποίοι αφού ειδοποιήθηκαν έσπευσαν στο σημείο για την σχετική αυτοψία και τη βεβαίωση των φορολογικών παραβάσεων που προέκυψαν.

Τα παράνομα προϊόντα, που προορίζονταν να διατεθούν σε μικροπωλητές και μέσω αυτών στην αγορά της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν και αφού καταμετρήθηκαν, μεταφέρθηκαν σε μια από τις αποθήκες του Δ.Θ, ενώ αναμένεται, σύμφωνα με το νόμο, να καταστραφούν το επόμενο διάστημα. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αποθήκη και τα περισσότερα απομιμητικά προϊόντα που βρέθηκαν ποτέ στην Θεσσαλονίκη.

H "Δημοτική Αστυνομία, τα νέα" ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το σχετικό φωτορεπορτάζ :










(Αναδημοσίευση από : dimastin.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: