Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Το δημαρχείο Κορδελιού- Ευόσμου κατέλαβαν εργαζόμενοι. Στο πλευρό τους ο δήμαρχος

Σε κατάληψη του Δημαρχείου Κορδελιού-Ευόσμου προχώρησαν σήμερα, από την έναρξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, τις μειώσεις των μισθών και το ενιαίο μισθολόγιο.

Στους εργαζόμενους μίλησε και ο Δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης ο οποίος δήλωσε τη συμπαράστασή του: «Είμαι μαζί σας. Συμπαραστέκομαι στον δίκαιο αγώνα σας και την προσεχή Πέμπτη θα κατεβάσουμε ψήφισμα συμπαράστασης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι εποχές είναι δύσκολες. Η παγκόσμια κρίση είναι ασύληπτη και οι βίαιες αυτές διαθρωτικές αλλαγές , πολύ φοβάμαι ότι θα δημιουργήσουν τεράστια κοινωνικά προβλήματα.

(Αναδημοσίευση από : Thestival.gr)

Σχόλιο : Αυτά για να τα βλέπουν κάποιοι άλλοι Δήμαρχοι -και Αντιδήμαρχοι- οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, τρίβοντας με ευχαρίστηση τα χέρια τους και χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, να εφαρμόσουν άμεσα στους υπαλλήλους τους, ο,τιδήποτε αρνητικό αποφασίζει η κυβέρνηση γι' αυτούς. Είτε αυτό λέγεται εφεδρεία, είτε μειώσεις στις αποδοχές, είτε κάτι άλλο. Πανέτοιμοι σε όλα.

Δημ. Ψ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: