Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Λύσσαξες ρε Μύρτσο με την Καλυψώ !

Με την Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Καλυψώ Γούλα, τα ΄χει ο Μύρτσος. Όλη τη βδομάδα, σε κάθε εκπομπή του στον Μετρόπολις 95,5, επί πέντε και δέκα φορές την ώρα, επιτίθετο με σφοδρότητα εναντίον της κ.Γούλα, αλλά και του διευθυντή της δημοτικής αστυνομίας Ευγένιου Κριμίτσα. Το τι τους έχει σούρει δεν περιγράφεται. "Να βγουν εδώ και τώρα, στην εκπομπή μου, να μας πουν τι ... ρόλο παίζει η δημοτική αστυνομία", λέει ο Γιώργαρος.

Σαν τι θέλεις να σου πουν ρε Γιώργη; Ότι δεν θα γράφουν; Ότι θα αφήσουν τον καθένα να κάνει του κεφαλιού του; Μια χαρά δουλεύει η δημοτική αστυνομία, τα στελέχη της είναι μορφωμένα παιδιά που πέρασαν αξιοκρατικότατα, με πτυχία, ξένες γλώσσες κ.λ.π. και κάνουν απλώς τη δουλειά τους. Μια δουλειά που τους ανέθεσε η κοινωνία και είναι χρήσιμη και αποδοτική.

Οι χαζομάρες που λες "με τη στολή τη βλέπουν "κάπως" ενώ αν βγάλουν τη στολή είναι ένα τίποτε", θα είχαν κάποια βάση για χωροφύλακες της δεκαετίας του ΄50, όχι όμως για αστυνομικούς και δημοτικούς υπαλλήλους της δεκαετίας του 2010. Τι να κάνουμε; Όταν μας βεβαιώνουν κλήση, όλους μας τσούζει. Αλλά πώς θα γίνει δηλαδή, θα συνεχίσουμε το "ρεμπέτ ασκέρ" κράτος για πολύ ακόμη; Πώς το βλέπεις; 

(Αναδημοσίευση από : taxalia.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: