Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Κώστας Γκιουλέκας στη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης

Πρωινή επίσκεψη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Γκιουλέκας συνοδευόμενος από κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Γ.Μπουτάρη περί εφαρμογής των εντολών των δανειστών μας, δήλωσε την κατηγορηματική του αντίθεση σε κάθε απώλεια θέσεων εργασίας στο Δήμο. «Οι δηλώσεις του κ. Μπουτάρη προμηνύουν νέες απολύσεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης, θέτοντας όλους τους εργαζομένους του Δήμου σε καθεστώς εξαιρετικής αβεβαιότητας για το εργασιακό τους μέλλον. Παρά τις πολλαπλές προκλήσεις μας, ακόμη και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να δεσμευτεί ο Δήμαρχος ώστε να μην περικοπούν θέσεις εργασίας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπουτάρης αρνείται να δεσμευτεί για κάτι τέτοιο και τηρεί έως σήμερα σιγή ιχθύος. Σε μια τέτοια απόφαση για απολύσεις πληροφορούμε τον κ. Μπουτάρη ότι θα μας βρει απέναντί του. Σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με την πρωτοφανή οικονομική κρίση δεν πρέπει να χαθεί καμία θέση εργασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Γκιουλέκας.

Από την πλευρά των εργαζομένων τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΣΔΑΘ, Θ. Θωμαΐδης, εκφράζοντας την ανησυχία των συναδέλφων για το μέλλον στις εργασιακές σχέσεις, αλλά και τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση των μισθών που δείχνει να μην έχει τέλος. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση του Κ. Γκιουλέκα ότι οι πόρτες της παράταξης του θα είναι ανοικτές για οποιοδήποτε θέμα προκύψει είτε ατομικά είτε συλλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: