Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Σε έναν μήνα ξεκινά η μεταφορά υπηρεσιών στο νέο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Στις 15 Ιουλίου, αναμένεται να ξεκινήσει η μεταφορά των υπηρεσιών του δήμου στο νέο δημαρχιακό μέγαρο, όπως ανακοίνωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος.

Επίσης, ο κ. Παπαγεωργόπουλος επανέλαβε τη δέσμευση της δημοτικής αρχής, για την καταβολή των 6,5 εκατ. ευρώ στην κοινοπραξία που κατασκεύασε το νέο δημαρχείο.
 

(πηγή: aftodioikisi.gr)

1 σχόλιο:

Stella Ps. είπε...

Το πώς θα βρεθούν αυτά τα χρήματα θα ήθελαν πολλοί να μάθουν..Τα εγκαίνια του Νέου Δημαρχείου έγιναν 12 Οκτωβρίου 2009!!είναι ντροπή και μόνο το γεγονός ότι τόσους μήνες ένα τέτοιο έργο δεν προχωρούσε επειδή δεν βρέθηκε το υπέρογκο ποσό που σπαταλήθηκε για ένα κτίριο με μηδέν οικολογικές προεκτάσεις. Μάλιστα, να βρίσκεται η Δ. Αστυνομία για φύλαξη σε ένα κτίριο κατά το δοκούν δημοτικό, που ακόμα δεν έχει δοθεί στο δήμο, άρα να φυλάει ένα κτίριο!!!με ποια ευθύνη όμως???Και πιο ντροπή σε αυτό το κτίριο που φτίαχτηκε με χρήματα πολιτών (γιατί από εκεί προέρχονται τα έσοδα των ΟΤΑ), να γίνονται φιλανθρωπικές εκδηλώσεις μόδας και styling με ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ και Δ.Αστυνομικούς σεκιουριτάδες απέξω να βάζουν σε σειρά τους προσκεκλημένους, ενώ ακόμα χρωστάνε 6,5 εκατ. για να δοθεί το κτίριο για το σκοπό που φτιάχτηκε, ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ αυτής της πόλης και την εξυπηρέτηση των πολιτών αυτών που πλήρωσαν! Και άραγε ποιος θα λογοδοτήσει για όλα αυτά όταν τους υπαλλήλους αυτού του Δήμου τους απειλούν με στάση πληρωμών λογώ μη έχοντος? Και που πήγαν οι υπερωρίες μας όταν μας απαιτούν να είμαστε παρόντες Σαββατοκύριακα και αργίες?