Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Πρόσκληση για ενημέρωση

Μέσα από τις τελευταίες επισκέψεις που πραγματοποίησαν στελέχη του ΣΔΑΘ στους περιφερειακούς Δήμους διαπιστώθηκε ότι τα περισσότερα τμήματα Δημοτικής αστυνομίας ξεκινούν με ένα έως εξι το πολύ άτομα και μηδενική υποδομή. Οι νέοι συνάδελφοι παρά το υψηλό μορφωτικό επίπεδο που τους διακρίνει έχουν τεράστιες ελλείψεις σε πρακτικές εφαρμογές των θεωρητικών τους γνώσεων κάτι πολύ φυσικό αν δει κανείς τι περιλαμβάνει η πρακτική τους εκπαίδευση στα αστυνομικά τμήματα.

Το Σωματείο θέλοντας να βοηθήσει στα πρώτα τους βήματα τους νέους συναδέλφους και ξεφεύγοντας από τα στενά συνδικαλιστικά πλαίσια αποφάσισε , σε συνεργασία με το γραφείο Δημοσίων σχέσεων της Υπηρεσίας καθώς και τη σύμφωνη γνώμη του Αντιδημάρχου Κου Αθανάσαρου, να οργανώσει ενημερωτικές συναντήσεις με όσους συναδέλφους το επιθυμούν πάνω σε θεματολογία που κάθε τμήμα θα επιλέξει ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της περιοχής του. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ενημερώνονται τρεις συνάδελφοι από το Δήμο Λαγκαδα και θα ακολουθήσουν οι συνάδελφοι από Δήμο Πυλαίας και Δήμο Θερμαικού.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στο κτίριο της Δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου 93Β', ενώ η πρακτική θα γίνεται από συναδέλφους, σε πραγματικές συνθήκες, στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με το Σωματείο μέσω e-mail (sdathess@yahoo.gr) και να δηλώσουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Απαραίτητη διευκρίνηση, προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η εγγραφή στο Σωματείο ΔΕΝ αποτελεί σε καμμία περίπτωση προυπόθεση συμμετοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: